Онлайн Радио
Петък, Декември 1, 2023 | Мрежа: 38819 потребителя
 

Мария Илиева и Любо – отново абитуриенти с БГ РАДИО и победителите от Звезда на бала!

На 15 май приключи традиционната кампания на БГ РАДИО Бъди звезда на бала. Мария Илиева и Любо бяха избрани чрез анкета на сайта на радиото www.bgradio.net за най-желаните дама и кавалер от тазгодишните абитуриенти
На 15 май приключи традиционната кампания на БГ РАДИО Бъди звезда на бала. Мария Илиева и Любо бяха избрани чрез анкета на сайта на радиото www.bgradio.net за най-желаните дама и кавалер от тазгодишните абитуриенти.

Повече от един месец единадесетокласници от цялата страна изпращаха писма с посланията си към звездите и с надеждата те да изберат точно тях и да ги придружат на бала.
Победителите обаче са само двама – тази година най-щастливата абитуриентка в България ще бъде Виолета Колева от Севлиево, а най-щастливият абитуриент – Милен Йорданов от Нова Загора. Ето с какво тя успя да впечатли своя звезден кавалер Любо. В писмо до БГ РАДИО Виолета написа: “Ако ти станеш мой кавалер, това ще бъде най-вълшебната вечер в живота ми, а аз – най-щастливото момиче на света! Убедена съм, че ще си изкараме страхотно!”. Нейната звездна вечер ще бъде на 22 май във Велико Търново, когато Любо, заедно с екип на БГ РАДИО, ще я заведе като най-бляскавата принцеса на бала й.

Мария Илиева пък си избра запаления по спорта и по нейната музика Милен Йорданов от Нова Загора. Когато Мария му позвъни в събота сутрин, той подскочи от щастие и му отне известно време да повярва, че именно той е нейният избраник. Ето как описа мечтаната за него дама в писмото си Милен: “Нейната харизматична личност ме покори още през 2001 г., когато случайно ми попадна дебютния й албум “Лунен сън”, всяко парче от този албум ме караше да настръхвам и да слушам албума й пак и пак.
Може би ще се запитате, защо искам Мария Илиева да е моя дама на бала. Всяко момче мечтае да бъде с принцеса на бала! Аз мисля, че моята принцеса в балната нощ е Мария Илиева!”. Мария не устоя на романтичното му предложение и ще го придружи на 23 май на неговия бал в Нова Загора.

Кампанията на БГ РАДИО се провежда за четвърта година.
Бъди звезда на бала се осъществява с подкрепата на Golden Rose и Jim Beam и с медийното партньорство на сп. Блясък.


 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »