Онлайн Радио
Сряда, Юли 24, 2024 | Мрежа: 38819 потребителя
 

SBS България с нов финансов директор

Медийната група SBS България, която е собственик на радио Веселина, Витоша, Атлантик и The Voice радио и телевизия, е с нов финансов директор от средата на април 2009 г.
Медийната група SBS България, която е собственик на радио Веселина, Витоша, Атлантик и The Voice радио и телевизия, е с нов финансов директор от средата на април 2009 г. Тази отговорна длъжност в компанията беше поверена на  Десислава Тошева, доскорошен финансов дирекор в Нова Телевизия.<

Десислава Тошева е възпитаник на Университета за национално и световно стопанство в София със степен Магистър по финанси и банкиране и стипендиант на Фондация „Атанас Буров“. Притежава диплома от Международната Асоциация  на сертифицираните счетоводители /АССА/ по Международни стандарти за финансова отчетност и одит. Владее отлично английски език, с много добри познания е по немски и италиански език.

Доказан специалист в своята област, Десислава Тошева има опит като финансов анализатор в Чипита България, Нова Телевизия и Радио Експрес. От ноември 2004 г. до постъпването си в SBS България оглавява финансовия отдел на Нова Телевизия. 

„Сборът от качества като професионализъм, богат опит в медийния бизнес, познаване на международните счетоводни стандарти, умението да ръководи екип и да работи в стресова среда каквато е медийната, бяха определящи в избора на г-жа Тошева за позицията финансов директор на компанията.“, заяви изпълнителният директор на SBS България Живко Калотов. Той допълни, че с този избор ще се оптимизира и подобри още повече работата на отдела.

Своите очаквания Десислава Тошева определи така: „Взех решение да заема тази позиция, тъй като считам, че има какво да науча от стила на управление в голяма медийна група каквато е ProsiebenSat1. Вярвам, че радио пазарът в България ще търпи развитие в близко бъдеще в посока окрупняване. Усещането за динамика прави тази работа интересна за мен.” 

 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »