Онлайн Радио
Понеделник, Май 29, 2023 | Мрежа: 38819 потребителя
 

Слушай издание №100 на Corsten’s Countdown по Алфа радио

В последната седмица на месец май Фери Корстен ще представи епизод №100 на своето радиошоу Corsten’s Countdown.
В последната седмица на месец май Фери Корстен ще представи епизод №100 на своето радиошоу Corsten’s Countdown.

Световният диджей ще отпразнува събитието с всичките си слушатели.
Всяка седмица хиляди хора по целия свят, включително и в България по Алфа радио слушат класацията на Фери и след това гласуват в сайта му за своите любими парчета. По повод 100-то издание на шоуто Фери Корстен ще се отблагодари на своите фенове, давайки им възможност да участват в своеобразен конкурс с изключително приятна награда – уикенд в Лос Анджелис. По време на този уикенд в края на септември 2009 г. спечелилите ще бъдат част от концерта за последния албум на Фери Twice In A Blue Moon : The Experience.

За да участват в конкурса, слушателите ще трябва да напишат защо Corsten’s Countdown е любимото им радиошоу. С пътешествие до L.A. и специална ВИП покана за концерта на Фери на 26 септември 2009 ще бъде награден най-оригиналният отговор.

Освен тази главозамайваща награда, феновете могат да спечелят още подаръци в специалния №100 на Corsten’s Countdown. За целта те трябва да класират 3 от парчетата, които Фери е пускал в шоуто си от самото начало (пълен списък с плейлисти на предаванията - http://www.ferrycorsten.com/forum/showthread.php?t=4113) като свои лични фаворити. Парчетата с най-много гласове ще бъдат част от юбилейното стотно издание на Corsten’s Countdown.

Желаещите да участват трябва да са навършили 21 години към датата на пътешествието 26 септември 2009 г. и да изпратят своя отговор на въпроса “Why is Corsten’s Countdown your favorite radio show?” , както и ‘Corsten’s Countdown’ Top 3 tracks (поставяйки на позиция 1 най-любимото си парче и после още 2, избрани единствено от плейлистите на предаванията на Фери!).

Адресът за участие в конкурса е countdown@ferrycorsten.com , а като subject трябва да бъде посочено Corsten’s Countdown 100 contest.
Участниците да пишат на английски и да не забравят да сложат информация за себе си в писмото – имена, адрес и т.н.

Крайният срок е 20 май 2009 г.

Победителят ще бъде съобщен в стотното издание на класацията на Фери на 28 май 2009г. по Алфа радио.

 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »