Онлайн Радио
Неделя, Април 14, 2024 | Мрежа: 38819 потребителя
 

Радио Атлантик подарява любими песни без повторения и пътуване до Тунис

През работните дни любимите песни без повторения носят на слушатели на радиото почивка в Хамамет
От 7 май 2009 г., радио Атлантик предоставя на своите слушатели възможност да спечелят седемдневна почивка за двама в тунизийския курорт Хамамет.

През целия работен ден, между 10 и 18 часа,  Атлантик пуска любими песни без повторения. Задачата на всички е в работно време да слушат внимателно и да следят дали екипът на Радиото спазва обещанието си. Всеки „уловил“ повторена песен има шанса да спечели почивка на африканското Средиземноморие като пусме SMS с името си и заглавието на повторената песен.

На следващия ден малко след 9 часа Даниел от най-музикалното сутрешно шоу „На закуска с Даниел“ ще се обади на десетия участник, за да му съобщи добрата новина, че печели обещаната награда. Самолетни билети, 6 нощувки в тризвезден хотел, закуски и вечери в компанията на любимия човек ще зарадват избрания щастливец.

В продължение на три месеца Радио Атлантик ще награди трима свои слушатели с пътуване за двама до тази екзотична дестинация. Така радиото с „нежната музика, която те кара да се чувстваш добре“ продължава традицията да изпраща най-верните си фенове до най-интригуващите кътчета на света.

 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »