Онлайн Радио
Събота, Май 25, 2024 | Мрежа: 38819 потребителя
 

Слушател на Радио THE VOICE се докосна до Бийонсе наживо

Слушателката на Радио The Voice Вероника Андреева ще запомни датата 28 април 2009 г. В този ден благодарение на любимата си радиостанция тя летя до Виена за концерт на Бийонсе. Заедно с нея на грандиозното за всеки истински меломан събитие беше и Диди, водещата на Planet Voice
Слушателката на Радио The Voice Вероника Андреева ще запомни датата 28 април 2009 г. В този ден благодарение на любимата си радиостанция тя летя до Виена за концерт на Бийонсе. Заедно с нея на грандиозното за всеки истински меломан събитие беше и Диди, водещата на Planet Voice. 

Броени часове преди Великден радио The Voice направи истински щастливи двама свои слушатели. Те получиха билети за концерта на Бийонсе във Виена, нощувка в бутиков хотел и самолетни билети. За жалост ден преди отпътуването втората късметлийка – Мария Бачкова – получи бъбречна криза и това я лиши от възможността да е на концерта на любимата си изпълнителка.

На щастливата дата 28-ми април обаче Вероника и Диди от Planet Voice летяха дo Виена, за да бъдат част от най-голямото аренби събитие в Европа. На летището в австрийската столица точно като VIP-персони те бяха посрещнати от шофьор и откарани до хотела си. От The Voice се бяха погрижили той да е в непосредствена близост до Щадтхале, залата на концерта. Развълнуваните момичета разполагаха с достатъчно време да се повозят на файтон, да разгледат забележителностите на Виена, да опитат прословутото Виенско кафе, да направят снимки и даже да открият особеностите на местния шопинг. Поизморени от обиколката, но заредени с енергия и очакване, по-късно преживяха и лайв-изпълнението на аренби дивата на сцената на Щадтхале.

„Не мога да изразя вълнението си! Това преживяване ще запомня за цял живот!“, разказа развълнуваната Вероника като благодари на The Voice.

За своите впечатления от концерта на Бийонсе в австрийската столица ще разкаже на зрителите и Диди в съботното издание на Planet Voice по телевизия The Voice на 16 април от 3 следобед. Заедно с Вероника тя ще покаже снимки и видеоматериали от концерта.

 
Коментари
 1. pe6kireva
  11 Юли 2009, 10:36
  браво на нея честито
 2. radioablanica79
  21 Юни 2009, 03:31
  Страхотна награда и супер късмет.Предполагам е било яко!
 3. deni0587
  20 Юни 2009, 16:10
  Ei tova se kazva kusmet

Напиши твой коментар »
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »