Онлайн Радио
Петък, Септември 30, 2022 | Мрежа: 38818 потребителя
 

Взривоопасна Авантюра с Крум и момичетата на Dangers

През дългата почивка в началото на месец май, радио „Романтика” отново съживи купона в София, провеждайки шеметно парти „Авантюра” на 5-ти май
През дългата почивка в началото на месец май, радио „Романтика” отново съживи купона в София, провеждайки шеметно парти „Авантюра” на 5-ти май. Горещата точка на София беше новият фолк-клуб – “Diamond”, а целта на партито - да запознае двойки, участници в радио-играта. 

Многобройните гости и слушатели бяха почерпени още на входа с енергийните бонбони X3 Energy.  

Невероятно шоу направиха момичетата от танцово шоу “Dangers”, сменяйки множество визии и хореографии, те изумиха и впечатлиха всички гости на “Diamond”. 

Специaлен гост беше Крум, който наскоро обяви, че смяна поп музиката с поп-фолк. В завидно добро настроение, той се забавляваше през цялата вечер на авантюристичното парти. Група красиви авантюристки получиха и горещи автографи на избрани от тях места по тялото им.  Не очаквано Крум изпя и две песни напълно на живо – „В едно огледало”, която принципно е дуетна с Миро и „Юрудум” (Yurudum) на Каризма.  По време на неговите две изпълнения всички в заведението танцуваха и се забавляваха истински.  Новата песен на Крум се казва „С близалка в ръка” и стана номер 1 в класацията „Романтика Топ 10”. На партито вместо близалка Крум получи по-добър  подарък – пакетче с енергийни бонбони X3 Energy.

Следващото парти е на 19-ти май в клуб “Diamond”. За да спечелите среща участвайте в Авантюра, всяка вечер между 18 и 19 часа по радио „Романтика”.

 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »