Онлайн Радио
Четвъртък, Декември 1, 2022 | Мрежа: 38819 потребителя
 

Отпадналите айдъли на изповед в сутрешния блок на радио N- JOY

Както вече се оформи като традиция, всички отпадащи от шоуто „Мюзик Айдъл” идват на ранна изповед в петък при „Спенс и сутрешния екипаж”
Както вече се оформи като традиция, всички отпадащи от шоуто „Мюзик Айдъл” идват на ранна изповед в петък при „Спенс и сутрешния екипаж”. Поредното отсяване в битката за музикален идол доведе в студиото на радио N-JOY и Ели Раданова. Чаровната балерина говори открито за първи път в сутрешния блок на радио N-JOY, разказа за това, което се случи в школата на звездите и че голямото й желание в момента е да запише първи сингъл. Младата дама напусна с достойнство сцената на айдълите, с приятни спомени за престоя си и призна за близкото си приятелство с Дарко.

Очаквайте и този петък, на 1 май, изповедта на поредния отпаднал в битката за славата в сутрешното шоу на N-JOY. Докато младите таланти очакват подкрепата на България, няколко защитника ще застанат във вторник зад своите фаворити в шоуто. Един от тях ще бъде тежката машина от ефира на Z- ROCK – Буги Барабата. За кого ще се застъпи емблематичният водещ ще разберете в утрешното издание на „Мюзик Айдъл”.

 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »