Онлайн Радио
Сряда, Април 17, 2024 | Мрежа: 38819 потребителя
 

Двама слушатели на Радио THE VOICE летят до Виена за концерт на Бийонсе

Броени часове преди Великден радио The Voice направи истински щастливи двама свои слушатели. Те получиха билети за концерта на Бийонсе във Виена. Конкуренцията за спечелването им беше жестока.
Броени часове преди Великден радио The Voice направи истински щастливи двама свои слушатели. Те получиха билети за концерта на Бийонсе във Виена. Конкуренцията за спечелването им беше жестока.

Големите късметлии, които ще летят до австрийската столица са Мария Бачкова и Вероника Андреева. Освен билети за музикалното шоу на Бийонсе, победителките в играта на радио The Voice спечелиха нощувка в бутиков хотел и самолетни билети.
 „На седмото небе съм! Не мога да повярвам!“, реагира на новината Вероника, а Мария заяви развълнувано: „Благодаря ви много! Не съм го очаквала.“
Мария е на 26 години и работи като рецепционист във фитнес клуб, а Вероника е на 23 години и вече е дипломиран специалист по международни икономически отношения. Любопитното при Вики е, че виновник за наградата е приятеля й Явор, който изпрати SMS от своя телефон с нейното име.

Имената на двете момичета бяха изтеглени в ефира на сутрешното шоу Planet Voice от водещата Диди и новинаря Камен Лисички. Събитието беше заснето от камерата на телевизия The Voice. Неподправената емоция на двете победителки ще бъде излъчена в Planet Voice по телевизия The Voice в събота от 3 следобед и в неделя от 8 вечерта.

На 28-ми април Мария, Вероника и Диди от The Voice летят за Виена, за да бъдат част от най-голямото аренби събитие в Европа. Kонцертът на Бийонсе ще се проведе в Щадтхале, същата зала, в която преди 2 години The Voice TV изпрати трима свои зрители, за да гледат наживо суперзвездата Джъстин Тимбърлейк.

 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »