Онлайн Радио
Сряда, Февруари 21, 2024 | Мрежа: 38819 потребителя
 

DJ SALINAS - Ibiza/ Spain в NIGHT FLIGHT PARTY

След 7 месечно редовно разписание на седмичния полет по вътрешни и международни линии на Алфа радио и ARROdance идва 29-ят петък, в който NIGHT FLIGHT PARTY ще закрие зимния сезон
След 7 месечно редовно разписание на седмичния полет по вътрешни и международни линии на Алфа радио и ARROdance идва 29-ят петък, в който NIGHT FLIGHT PARTY ще закрие зимния сезон. Winter Closing edition е последното издание, но само за студените месеци на 2009.

С майското слънце и откриването на Xtravaganzza предстои полетът да бъде възстановен, а дестинациите да са повече и до още по-горещи хаус точки.

Капитан на последния зимен полет ще бъде DJ Salinas.

Роден е в Германия, но е типичен представител на темперамента, характерен за жителите и обитателите на Балеарските острови, част от които е и най-веселият остров на света - Ибиса.

Ако може да се каже нещо точно за стилът му на миксиране и djing, то това е Made in Ibiza/Spain.

Атмосферата на най-клубното място на планетата се оказва решаваща за формирането му като артист и като потвърждение е фактът, че първата му самостоятелна продукция “La Ricura” чупи челните места в престижни класации.

Веднъж усетил признанието на клубната публика DJ Salinas съсредоточава вниманието си върху това да накара любимия си бял остров да се превърне в огромен дансинг, а парти-нощите да продължават и денем.

През лятото той отново ще се завърне в Ибиса, а дотогава освен по най-горещите хаус клубове в Европа ще го видиш и зад пулта на ARROdance.

NIGHT FLIGHT PARTY - winter closing edition,  24 април, петък.

Тогава ще бъде и финалът на ARRO Voice - кастингът за MC на клуба.
Публиката ще журира претендентките за нов господар на летните парти емоции, а най-важното уточнение е всички пасажери да се явят навреме за chek-in, защото полетът е free entrance.

 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »