Онлайн Радио
Неделя, Юни 23, 2024 | Мрежа: 38819 потребителя
 

Евровизия 2009 гостува в студиото на Радио Веселина

Представителката на Турция за Евровизия 2009 Хадисе и балканската югофолк легенда Халид Муслимович гостуваха в студиото на Радио Веселина
В петък следобед на гости на Мария от „Огледало“ дойде представителката на Турция за Евровизия 2009 – усмихнатата Хадисе. За слушателите на Радио Веселина изпълнителката разказа любопитни подробности за избора на Южната ни съседка точно тя да я представлява на популярния песенен конкурс. Регламентът за определянето на турски представител няма нищо общо с нашия и затова и спекулации с избора не се случват. 23-годишната турска красавица остана очарована от домакинята си Мария, с която се сприятели на секундата. Хадисе сподели любопитни факти за създаването на песента „Dum Tek Tek“, с която ще представи родината си на конкурса. За самата композиция младата звезда сподели, че изборът на името й не е случаен и се запомня. Родената и израснала в Белгия чаровница не скри, че очаква стабилна подкрепа от България за нейната песен. Аудиторията на станцията за модерен попфолк узна за певицата също, че е дипломиран маркетинг специалист, говорещ четири езика. Оставяйки много подаръци и слънчево настроение на тръгване, Хадисе обеща отново да гостува в студиото на Радио Веселина.

По-късно вечерта в предаването „Честито“ с Вера и Дани гостува  звездата на сръбската музика Халид Муслимович. Той беше в България за съвместен концерт с други две големи имена на югофолка – Мирослав Илич и Неда Украден. Все още минаващият за секс-символ изпълнител е насочил вниманието си напоследък към откриването на млади таланти за продуцентската си компания. За слушателите на Радио Веселина обаче той сподели, че с радост би записал дует с Теодора.

 
Коментари
 1. radioablanica79
  11 Юли 2009, 13:13
  Аз си пиша по коментарите - теб какво те засяга.
 2. pe6kireva
  11 Юли 2009, 12:52
  ти ще престанеш ли да пишеш след мен
 3. radioablanica79
  11 Юли 2009, 12:51
  Харесвате ми - супер сте браво.
 4. pe6kireva
  11 Юли 2009, 12:48
  браво на вас страхотни сте

Напиши твой коментар »
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »