Онлайн Радио
Събота, Май 25, 2024 | Мрежа: 38819 потребителя
 

Ексцентричната Пат Епълтън от De Phazz ще даде урок по пеене в Мюзик Айдъл

Ето ги! „Кралете на лаунджа” се завръщат в София, за да ни поднесат истински спектакъл – богата и наситена музика, игра на светлини и цветове, танци и настроение!
  Ето ги! „Кралете на лаунджа” се завръщат в София, за да ни поднесат истински спектакъл – богата и наситена музика, игра на светлини и цветове, танци и настроение!

  След дългогодишно развитие и осем успешни албуми, преливащи от  музикални коктейли, смесващи стиловете:  джаз, латино, диско, соул, госпъл, кубински ритми, реге, трип хоп, дръм енд бейс, De Phazz издават компилацията „Big”, определяна като „напредък в развитието на групата с усмивка назад”. Деветият компактдиск събира най - успешните песни на De Phazz, но пресъздадени по един съвсем различен начин. Новите аранжименти са записани с един от най – изтъкнатите оркестри в Германия – „Радио биг бенд Франкфурт”. Люботитното е, че лидерът на формацията Пит Баумгартнер оставя на диригента на биг бенда сам да избере песните в "Big", за да може големият оркестър да се чувства максимално комфортно при изпълняването на мелодиите. От първата до последната композиция в албума сякаш се разказват истории. И не е за учудване, че у слушащия остава впечатлението за единност и хармония на отделните изпълнения, като за един иновативен и различен проект. В „Big” „Кралете на провокацията” бягат от електронното звучене и миксират фино джаз, фънк и лаундж. 

  През тази година групата потегли на турне из Европа, за да представи албума ”Big”. Концертът в София ще се състои на 17 април, от 19:30 часа,  в зала 1 на НДК, в рамките на музикалния фестивал „София Джаз Пик”, организиран от Джаз ФМ радио, Кантус Фирмус и Швепс. За да се пресъздаде максимално новото звучене на „De Phazz”, в концерта на групата в София ще се включат „Брас асоциация”, ръководена от Ангел Заберски-син.

  Вокалистката на групата Пат Епълтън пристига на 15 април в София и ще бъде специален гост вечерта в музикалното шоу „Мюзик айдъл”. Певицата ще изпълни песен от новия албум на De Phazz заедно с група „ТЕ” и ще насърчава талантливите кандидат – певци.

Албумът „Big”  съдържа песните:  

 1. The mambo craze
 2. Jazz music
 3. Belle de jour
 4. Jim the jinn
 5. Jeunesse dorée
 6. Death by chocolate
 7. Something special
 8. Excursion en mer
 9. Preachin' to the choir
10. Dummes Spiel
11. Heart gallery
12. Jeunesse dorée (Dub-Mix)

 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »