Онлайн Радио
Сряда, Април 17, 2024 | Мрежа: 38819 потребителя
 

Alpha radio представя NIGHT FLIGHT PARTY с ALEX NOVA – Bitola/ Macedonia

Alex Nova е роден през 1983 в Битоля и вече 11 години е на диджейската сцена. Началото на кариерата слага през 1998, вдъхновен от сетовете на Saso Recyd, който по това време вече пуска прогресив и хаус миксове по различни клубове в Битоля
Alex Nova е роден през 1983 в Битоля и вече 11 години е на диджейската сцена. Началото на кариерата слага през 1998, вдъхновен от сетовете на Saso Recyd, който по това време вече пуска прогресив и хаус миксове по различни клубове в Битоля. Същността си на диджей Alex Nova заявява през 2000, когато в негов стил се превръщат миксовете от хаус и техно-трайбъл звучене. 

Обиколил е и го познават във всички именити клубове в Македония толкова добре, колкото и в Сърбия. Често може да бъде забелязан по фестивали като S.O.S., Bitola Open City, August 2004/2005, U.C.F.2005 Lake Veleshko. 

През 2004 издава първото си парче Technological Experiment, заедно с Boban Milanovic. Натрупал достатъчно опит и свирил с имена на балканската ъндърграунд сцена, днес Alex Nova е диджей, продуцент и един от основателите на букинг агенцията bitolaclubbing, а стилът му е за разбирачи – от електро до минимал, нищо по средата. Дали ще е точно така, ще стане ясно на редовното петъчно NIGHT FLIGHT PARTY на Алфа радио и ARRO dance.

 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »