Онлайн Радио
Сряда, Февруари 21, 2024 | Мрежа: 38819 потребителя
 

Оригиналност е запазената марка на Радио THE VOICE вече точно 2 години

2-ри април е празничен за The Voice of Hip Hop and RnB. Точно преди две години на тази дата известната в скандинавските страни радиоверига се пренесе и в България, при това в  два града едновременно - София и Пловдив
2-ри април е празничен за The Voice of Hip Hop and RnB. Точно преди две години на тази дата известната в скандинавските страни радиоверига се пренесе и в България, при това в  два града едновременно - София и Пловдив. 

За двете си години присъствие на българския медиен пазар радио The Voice се утвърди като една от водещите радиостанции сред тинейджърската аудитория. През първата година слушателите се наслаждаваха единствено на любимите си хип-хоп и аренби песни, а от март 2008-ма се събуждат и в компанията на Диди, чаровната водеща на сутрешното шоу Planet Voice. Като подарък на феновете си за своя първи рожден ден към екипа на The Voice се присъедини аренби тандемът Сантра и Кристо, които сега представят вечерното шоу The Voice оf Santra & Kristo.     

Много и оригинални кампании зарадваха слушателите на The Voice през тези 2 години. През ноември миналата година феновете разтърсиха дансинга на Jim Beam клуб на сета на норвежкия ърбан диджей Марио. Фешън-битки в ефира на радиостанцията противопоставяха звезди от ранга на Бийонсе и Риана. Преди по-малко от месец се състоя и първата The Voice тайна филмова премиера в България. А феновете на Бийонсе все още могат да спечелят пътуване за нейния концерт във Виена този месец от ефира на The Voice.

„Пожелавам на екипа на The Voice да е винаги толкова цветномислещ, млад и пълен с позитивна енергия, която слушателите да попиват всеки ден!“, сподели програмният директор на The Voice Катя Чонова няколко седмици преди да излезе в отпуска по майчинство. Щастливата бъдеща майка чака две близначки, които със сигурност ще се присъединят към феновете на The Voice през юни.

 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »