Онлайн Радио
Петък, Юли 19, 2024 | Мрежа: 38819 потребителя
 

Радио StarFM откри Мото сезон 2009

Слушателите на радио STAR FM направиха музикалния плейлист, с който на 28 март заедно посрещнахме откриването на Мото сезон 2009. И, както обикновено, се справиха блестящо
Слушателите на радио STAR FM направиха музикалния плейлист, с който на 28 март заедно посрещнахме откриването на Мото сезон 2009. И, както обикновено, се справиха блестящо.
За всички онези, които не бяха там, можем само да кажем - пропуснахте! Всичко беше красиво - моторите, момчетата, момичетата и разбира се, класиката в рока, която огласяше площада от платформата на огромен камион, който организаторите от moto.bg се бяха погрижили да осигурят. Звукът на радио Star FM изпълваше пространството пред "Ал. Невски" и всяка песен беше още една връзка между хората, които нямаше как да са на това място, но бяха съставили музикалната прграма с мисъл за всички онези, които пък бяха там. Най-добрият подарък.

Освен това, със стартирането на кампанията „Пазете моториста” организаторите moto.bg и Столична Община обединиха усилията си, за да напомнят на всички, че на пътя имаме нужда от толерантност и разбирателство, защото сме преди всичко хора.

 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »