Онлайн Радио
Вторник, Декември 1, 2020 | Мрежа: 38818 потребителя
 

Софиянка е новата „Жена на България”

Двадесет и три годишната софиянка Николета Илиева е победителката в конкурса “Жена Номер Едно на България”, организиран от Радио FM+
Двадесет и три годишната софиянка Николета Илиева е победителката в конкурса “Жена Номер Едно на България”, организиран от Радио FM+. Тя ще е лицето, което ще рекламира медиата през цялата 2009-та година. Николета тя ще заснеме и модна фотосесия за сп. “GRAZIA”, а спонсорите на конкурса – TWIX осигуряват и прекрасна почивка в луксозен SPA хотел.

За победителката гласа си дадоха 29% от всички 9954 гласували през последната седмица на сайта на радиото – www.fmplus.net, по телефон или e-mail. За подгласнични бяха избрани Анита Ангелова и Христина Златева.

Николета Илиева бе номинирана от съпруга си, който я определи като лъчезарна, закачлива и оригинална. В ефир той обяви, че: “Тя нареди последните парченца от пъзела наречен - мой живот”.

Това е вторият конкурс за „Жена номер 1 на България”, организиран от Радио FM+.
Надежда Радева, Програмен Директор и водещ на следобедното шоу ”Шоколад” по FM+, сподели:
” Щастлива съм, че за пореден път българката показа, че е не само красива, но и силна и отговорна жена. Всички кандидатки освен красота, притежават чар и  интелект. Не по-важен е и факта, че са добре реализирани в живота. Ние от Радио FM+ винаги имаме място в ефира си за такива хора”.

Поля Александрова, главен редактор на сп. „GRAZIA”, която бе част от журито, заключи:
„В наши дни е много трудно, защото когато изкуственото се счита за естествено трябва да има някой, който да се противопостави на това. Този конкурс го прави”.

 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »