Онлайн Радио
Петък, Декември 1, 2023 | Мрежа: 38819 потребителя
 

Италианска порно актриса, влюбена в Бербатов, направи портрет на Kofein!

Италианската порно актриса Симба, която от днес е в България по покана на еротичното изложение “Ерос шоу”, гостува в сутрешното шоу на Радио FM+ „Kofein!”
Италианската порно актриса Симба, която от днес е в България по покана на еротичното изложение “Ерос шоу”, гостува в сутрешното шоу на Радио FM+ „Kofein!”. Тя изненада водещите Тони и Сашо с невероятен портрет, рисуван от нея. Екстравагантната мулатка, която е и художник,  бе обявила, че ще нарисува портрет и на футболната ни звезда Димитър Бербатов, в когото е влюбена.

“Не губя надеждата, че един ден ще се срещнем с него. И въобще не ме интересува, че си има приятелка. Ще забрави за нея, когато му покажа каква пантера съм в секса”, без задръжки обяснява италианката.

Палавницата по образование е художник и обича да показва тези умения докато изнася еротичните си представления. Пред софиянци освен, че ще се разголи, ще хване и четката, за да нарисува сексуалните си фантазии. След като научи, че хобито на Бербатов също е рисуването, порно звездата остана очарована и отбеляза: “Знаех си, че ще намерим още допирни точки. Първата е ясна и я надушвам по погледа му… и той обича секса не по-малко от мен. А рисуването ще ни сплоти още повече!”

Италианската сексбомба обяви в „Kofein!”, че няма да може да се засече с Бербатов на еротичния фестивал в София, който ще се проведе от 25 до 28 март в зала “Универсиада”, но се надява, че произведението й заедно с визитната й картичка, ще бъдат предадени на футболиста щом той се прибере в България.

 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »