Онлайн Радио
Петък, Март 23, 2018 | Мрежа: 2780 потребителя
 

`Размяна на медии` стъпи и в Радио Атлантик

Новинарят Росен и репортерът от “24 часа” Елизабет смениха задълженията си за една седмица
Новинарят Росен и репортерът от “24 часа” Елизабет смениха задълженията си за една седмица

Стартиращата след броени дни в ефира на TV2 родна версия на шоуто „Размяна на съпруги“ е предшествана от проекта „Размяна на медии“. В продължение на 2 седмици зрителите ще видят какво е да си журналист в България и какво се случва по време на размяната.

От понеделник в този забавен и едновременно сериозен социален експеримент е въвлечено и Радио Атлантик. В продължение на една седмица новинарят на медията Росен Димитров ще бъде „разменен“ с репортера от отдел „Оживление“ на вестник „24 часа“ Елизабет Радкова.
В редакцията на ежедневника Росен от няколко дни усвоява вестникарските похвати, а Елизабет минава през задължителното обучение по дикция, артикулация и подготовка на радионовини.

Кулминацията на медийната размяна ще бъде публикуването на списани от Росен материали на страниците на в-к “24 часа” и представянето наживо на сутрешните новинарски емисии от Елизабет в ефира на Радио Атлантик.

И докато Росен вече с лекота приема задълженията си като списващ журналист, за Елизабет най-интересното тепърва предстои. Дебютът й като радионовинар ще бъде този четвъртък след 9 часа в сутрешното шоу на Атлантик “На закуска с Даниел”.

Елизабет призна, че е очаквала да бъде „разменена“ именно с колега от електронна медия. Тя допълни, че не намира тази размяна за драматична, а по-скоро за „нещо ново, любопитно и интересно“ и с удоволствие приема да бъде част от екипа на Радио Атлантик.

 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »