Онлайн Радио
Събота, Април 20, 2024 | Мрежа: 38819 потребителя
 

„Жена номер 1 на България”. Без силикон обещаха от Радио FM+

Днес бяха обявени финалистките в конкурса „Жена номер 1 на България”, организиран от Радио FM+.
Днес бяха обявени финалистките в конкурса „Жена номер 1 на България”, организиран от Радио FM+.

Поля Александрова, главен редактор на сп. „GRAZIA”, Надежда Радева, Програмен Директор и водещ на шоуто „Шоколад”, както и сутрешните звезди Тони и Сашо от „Kofein!” по FM+, избраха десетте претендентки за титлата „Жена номер 1 на България”. Тежката задача коя ще е победителка ще решават обаче слушателите. До понеделник те ще гласуват за своята фаворитка в ефира на радиото, както и на сайта www.fmplus.net.

„Всички мъже, които се гордеят с жените си, трябваше да изпратят тяхна снимка и да ни кажат защо е номер 1. Получихме страхотни предложения, както и много красиви думи, описващи всички кандидатки. Най-хубавото е, че всички са абсолютно естествени, без хирургически подобрения. Това не е конкурс за красота, а за качества”, отбеляза Радослав Неделчев, PR на Радио FM+ при представянето на финалистките.

Надежда Радева, Програмен Директор и водещ на следобедното шоу ”Шоколад” по FM+, която интервюира кандидатите и техните половинки в ефир, сподели:
” Щастлива съм, че за пореден път българката показа, че е не само красива, но и силна и отговорна жена. Всички кандидатки освен красота, притежават чар и  интелект. Не по-важен е и факта, че са добре реализирани в живота. Ние от Радио FM+ винаги имаме място в ефира си за такива хора”.

Поля Александрова, главен редактор на сп. „GRAZIA”, която също бе част от журито, заключи:
„В наши дни е много трудно, защото когато изкуственото се счита за естествено трябва да има някой, който да се противопостави на това. Този конкурс го прави, а доказателството са жените, които избрахме. Те са усмихнати, естествени и обичани. Надявам се най-добрата от тях да победи”.

В началото на Април една от дамите ще получи титлата “Жена Номер Едно на България”. И най-важното – нейния лик ще бъде показан в най-тиражните списания на пазара.
Партньор на Радио FM+ в търсенето на най-красивата жена е „TWIX”. Те са подготвили и награда за победителката – невероятна ваканция в луксозен спа-хотел.
Медиен партньор е списание „GRAZIA”.

 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »