Онлайн Радио
Сряда, Октомври 16, 2019 | Мрежа: 2783 потребителя
 

Opel Insignia ще вози Ренди Крофърд и Джо Семпъл, а ти спечели билети !

Автомобилът на годината 2009 Opel Insignia ще вози Ренди Крофърд и Джо Семпъл
- Международният фестивал София Джаз Пик стартира с невероятен концерт на световноизвестните музиканти Ренди Крофърд, Джо Семпъл и Стийв Гад, организиран от Джаз ФМ радио, Кантус Фирмус и Швепс.
- Opel Insignia бе избран за официален автомобил на музикантите по време на престоя им в България.
- Студенти по джаз и поп музика получават от Opel безплатни билети за концерта на звездите.
- С подкрепата на Opel слушатели на радио Джаз ФМ имат възможност да спечелят безплатни билети за концерта

След броени дни стартира новото издание на международния фестивал София Джаз Пик, организиран от Джаз ФМ радио, Кантус Фирмус и Швепс. И през тази година началото на музикалния цикъл е белязано с много приятни изненади. След като стана ясно през миналата седмица, че световноизвестният барабанист Стийв Гад ще свири специално на предстоящия концерт на Ренди Крофърд и Джо Семпъл, новините продължават!

Известната като един от най-ярките гласове в соул и джаз музиката Ренди Крофърд избра за своето комфортно придвижване по време на интензивната си програма в София Opel Insignia - Автомобилът на годината 2009 за Европа. Освен тази най-престижна за Европа автомобилна награда, Opel Insignia спечели още 13 европейски отличия, включително званието DESIGNBEST на журито на Autobest, международната награда за дизайн „red dot” и Executive Car of the Year на английското списание Fleet Magazine.  

С подкрепата на Opel ще имат възможност да се насладят на виртуозните изпълнения на тримата артисти студентите и преподавателите по джаз и поп музика в Националната музикална академия. На 24 март, ден преди събитието, от 12:00ч.,  в зала „Алтернатива” на новата сграда на Националната музикална  академия, ще бъдат раздадени 40 финансирани от Opel билета на студенти и преподаватели от академията, както и още 10 билета, предназначени за изтъкнати български джаз музиканти. С тази инициатива Opel има за цел да стимулира и вдъхнови младите таланти и в същото време да изрази своето уважение към някои от утвърдените български артисти.
 
И това не е всичко - за ценителите на джаз музиката Opel подарява билети на слушателите на Джаз ФМ, отговорили вярно на въпросите в предаването „Следобедни импровизации”, в продължение на 5 делнични дни преди концерта.

Артистите ще бъдат настанени в елитния хотел „Кемпински Зографски”. За добрата им форма е подготвено изискано меню, включващо богат избор на плодове и зеленчуци, печени заешки бутчета и пилешки ноазети. Напитките, които музикантите са поръчали, определено подчертават френски вкус – минерална вода Евиан и специални селекции на вина от областите Бордо и Бургундия.

Моля журналистите, подали заявления за акредитаця за фестивала София Джаз Пик, да заповядат в офиса ни на ул. „Панайот Волов” 3, ет. 5, в  петък (20 март), в понеделник и вторник (23 и 24 март), за да получат прес карти.

 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »