Онлайн Радио
Понеделник, Април 15, 2024 | Мрежа: 38819 потребителя
 

Communicorp Group посрещна пролетта с парти напук на кризата

Галя изненада Миро по време на изпълнението му
БГ Радио, City Radio/ TV, NRJ, Nova, Вероника, Радио 1 и Радио 1 Rock – част от най-голямата и бързоразвиваща се медийна група в България организира грандиозно парти в нашумелия пиано бар The Big Apple.

Рекламодатели, партньори и приятели на Communicorp Group посрещнаха пролетта броени часове преди астрономическото й настъпване с много музика, настроение и изненади напук на кризата.

Една от тях бе появата на специалния гост музикант на вечерта Миро и неговите изпълнения на живо. Хитът “Губя контрол, когато” е ултимативният хит на сезона и се завъртя в три от радио станциите, част от групата - БГ Радио, City Radio/ TV, NRJ. Пролетното парти бе уважено от повечето български музиканти, които активно се включиха в купона с танци. Сред гостите бяха Любо, Мариана Попова, Красимир Аврамов, Орлин Павлов, Д2, Мария Илиева, Иван Лечев, Тони, БТР, Анелия, Виктория Керин, АКАГА, Дани Милев, Камелия Тодорова, Ирина Флорин и други. А някои от тях дори участваха и с песен – Анелия се качи на сцената за дуетното й парче с Миро “Завинаги”, поздрав за екипа на радио Вероника. Голямото събитие на вечерта обаче беше появата на екс дуетната половинка на Миро. Бившият дует Каризма опроверга слуховете, че между тях има конфликт, Галя и певецът показаха явна близост като се прегърнаха на сцената, а Миро дори възкликна “Събрахме се!”.

Пет от близо петстотинте човека, присъстващи на корпоративното парти на Communicorp Group, си тръгнаха с една идея по-щастливи от всички останали. Водещите на събитието Наско от БГ Радио, Вяра от City TV и Христина от NRJ чрез томбола изтеглиха петима късметлии, които ще имат удоволствието да гледат Мадона на живо в София.
Всички гости получиха и други подаръци от най-голямата медийна група в България.

 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »