Онлайн Радио
Понеделник, Май 29, 2023 | Мрежа: 38819 потребителя
 

Алфа радио на 13 !

Започват празненствата по повод 13тия рожден ден на Алфа радио – единствената партирадиостанция в България.
Започват празненствата по повод 13тия рожден ден на Алфа радио – единствената партирадиостанция в България. Тази вечер е грандиозното Birthday NightFlightParty в култовия варненски клуб ARROdance. Специален гост и капитан на „нощния полет” ще е гръцкият диджей и продуцент Джеймс Солид (James Solid), чието авторско шоу Body Language е част от плейлистата на Алфа вече 2 години.

По същото време ще има парти и в столичния клуб Червило, като там рожденият ден ще е двоен – на Алфа радио и на клуба. Специални гости ще са диджей Донс (DJ D.O.N.S.) и певицата Тери Би (Terri B), които в късната есен на 2008г. “взривиха” варненските фенове с невероятното си лайв изпълнение.

На 21 март, събота, ще бъде третото издание на ъндърграунд-проекта на Алфа радио. Домакин на B’day Underground партито ще бъде клуб Jail, който се намира във вила Аква край Варна. На диджейския пулт ще застанат двете нови звезди, които спечелиха конкурса DJ STARt, организиран от партирадиото през лятото на 2008 г. – DJ Stevey и DJ Pancho и още диджей Версус (DJ Versus), който е резидент на предаването Алфа клуб, диджей Влади Рашков и тандемът Рос и Спасото (Ross&Spassoto), които са сред най-обичаните варненски диджеи.
Навръх рождения си ден пък, в неделя, 22 март, Алфа радио ще излъчва празничната си програма на честотите в цялата страна (София, Варна, Добрич, Шумен, Габрово и Монтана). От 11 ч. в неделния ден започва специално подготвен 13-часов микс от 13 диджея – приятели и партньори на партирадиото. На честотите на Алфа радио в цялата страна ще се излъчват наживо от клубовете и двете партита в петък, както и съботното ъндърграунд събитие.

Алфа радио започва излъчването си на 22 март 1996 година в град Варна. В началото програмата е предимно информационна, с новини на 20 минути.
В следващите години станцията се налага със съвременния си музикален формат.
От 2001 г. Алфа радио излъчва чрез предаватели и в градовете Добрич и Шумен.
На 17 март 2007 г. Алфа Радио започна излъчване и в град София, след като закупи честотата на столичното Радио Да.

От края на май 2008 г. е в ефир и програмата за Габрово и Монтана. До края на май 2009 г. ще стартира излъчване в градовете Ловеч, Ямбол и Ахтопол, а до края на годината ще е факт и програмата за Велинград, Самоков и Айтос, където Алфа радио също спечели лиценз за радиодейност.

 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »