Онлайн Радио
Петък, Септември 30, 2022 | Мрежа: 38818 потребителя
 

Специално издание на CITY Life за NRJ MUSIC AWARDS 2009

След като в две поредни предавания CITY Life по CITY TV показа как протича работната седмица на Мария Илиева, следващото издание ще излезе извън границите на страната ни.
След като в две поредни предавания CITY Life по CITY TV показа как протича работната седмица на Мария Илиева, следващото издание ще излезе извън границите на страната ни. CITY Life ще представи блясъкa и стилa на 10-тата церемония по раздаването на наградите на радио ENERGY в Кан.  Това е едно от най-грандиозните музикални събития, за чийто призове гласуваха над 5 млн. слушатели на популярните радиостанции ENERGY. Предаването ще покаже ексклузивни кадри от церемонията с изпълнения на Akon, Duffy, Pussy Cat Dolls, Enrique Iglesias, Katy Perry. Интересни факти ще споделят и двамата верни слушатели на радио ENERGY, които имаха шанса да гледат отблизо наградите. На 5 януари Димитър Капов от Пловдив и Мая Асенова от Варна спечелиха уникалния шанс да присъстват в Кан и да видят на живо едни от най-обичаните световно известни изпълнители. Тази възможност им бе предоставена от радио ENERGY и промоцията „Спечели билет за NRJ Music Awards”.

Пред екипа на CITY Life големите късметлии ще разкажат за пълния VIP пакет, който спечелиха, за гафовете на сцената и за всичко онова, което никога няма да забравят.
Специалното издание на CITY Life зрителите могат да видят в събота – 21 март, от 15:00 часа с повторение четвъртък – 26 март от 17:00 часа.

 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »