Онлайн Радио
Петък, Юли 19, 2024 | Мрежа: 38819 потребителя
 

Нова визия и нови екстри на alpharadio.bg

Броени дни преди 13тия си рожден ден партирадиото на България пусна обновената версия на официалния си сайт.
Броени дни преди 13тия си рожден ден партирадиото на България пусна обновената версия на официалния си сайт.

Адресът www.alpharadio.bg вече е с чисто нова визия и допълнителни възможности за слушателите и феновете.
Богата секция новини с инфо за предстоящи и минали партита, видеоклипове от последните, актуална програмна схема и списък с предавания са само част от нещата, които може да се прочетат в новата версия на сайта.
Остава възможността слушане онлайн, както и опцията слушателите да определят уеб-хит на Алфа радио посредством гласуване в анкета на сайта.
Обновена е секцията за даунлоуд, откъдето може да се теглят сетове на представяните в Alpha club диджеи, както и записи на партита, които са се излъчвали наживо по Алфа радио.

Наложилата се като единствената партирадиостанция в България – Алфа подготвя тридневни празненства по повод 13тия си рожден ден. На 20 март във варненския клуб ARROdance ще е грандиозното B’day NightFlightParty със специален гост Джеймс Солид от Гърция. По същото време ще има и двойно рожден-ден-парти (Алфа радио на 13 и клуб Червило на 12) и в София, в култовия клуб Червило с диджей Донс и певицата Тери Би.
На следващия ден – събота, 21 март ще има Alpha Underground B’day edition в клуб Jail, вила Аква край Варна, а в неделя ще е традиционният нон-стоп микс на вълните на Алфа радио, осигурен от 13 диджеи, приятели и партньори на партистанцията, които записаха едночасови сетове специално за рождения ден.
Трите партита и 13-часовият микс ще се излъчват на честотите на Алфа радио в цялата страна – София 88.4, Варна 91.7, Добрич 103.7, Шумен 90.8, Монтана 90.0 и Габрово 91.3.

www.alpharadio.bg

 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »