Онлайн Радио
Събота, Април 20, 2024 | Мрежа: 38819 потребителя
 

Радио Star FM стана на една година!

С много гости, които има честта да нарича приятели, подкрепата на колегите от радио FM+ и радио FRESH, и най-вече - 100% музикален плейлист, изготвен от слушателите на радиото, STAR FM отпразнува първата си година в ефир!
С много гости, които има честта да нарича приятели, подкрепата на колегите от радио FM+ и радио FRESH, и най-вече - 100% музикален плейлист, изготвен от слушателите на радиото, STAR FM отпразнува първата си година в ефир!

Точно в 12 на обяд си припомнихме благословията на Глен Хюз - отпреди една година на същата дата и в същия час, а веднага след това Кирил Маричков представи и първата песен, звучала в ефира на STAR FM – You Keep on Moving на Deep Purple.
През целия ден споделяхме музиката и бирата с нашите слушатели – вече  и приятели, които бяха гости в новото студио на STAR FM, за да припомнят незабравимите си емоции от изминалата година заедно с радиото.

Група „Черно фередже” успя да изненада екипа на радиото със специална сапунена торта, която, разбира се, никой не посмя да опита. За сметка на това похапна с удоволствие от видимо по-ядивната торта, поднесена ни от Геша от рок клуб Fans.

Балин – водещият на ROCK&DRIVE, беше зашеметен от чаровната Ирина Костадинова, която придаде неповторим рок имидж на следобедните новини на радио STAR FM.

Класиките в рока, които слушателите бяха избрали да звучат за рождения ден на радиото, придадоха невероятен дух на празника. Така се стигна до кулминацията на поздравите в 18 ч., когато група D2 сложиха начало на live изпълненията. Подариха ни 6 невероятни парчета и изпълниха ефира на STAR FM с харизматично присъствие и незабравими вълнения.

Нашите приятели от фондация I CAN TOO ни изненадаха с най-шоколадовата и вкусна торта със сметанов надпис, посветен на радио STAR FM.

След като Васко Кръпката връчи китарата, подписана специално от Thin Lizzy на Дойчин  Методиев - победителят в жребия на класацията STAIRWAY TO HEAVEN – GUITAR SOLOS, купонът продължи на високи обороти с истински rock jam session,
с Милена Славова, Камен Кацата, Звезди Керемидчиев и Васко - час и половина истински Rock’n’Roll  на живо.

Това е STAR FM след една година - Класика в рока, много приятели и нестихваща енергия. We keep on moving!!!

---
Вижте екслузивно видео от изпълнението на D_2 в студиото на STAR FM


 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »