Онлайн Радио
Сряда, Април 17, 2024 | Мрежа: 38819 потребителя
 

АМОРЕ РИО за двама

БГ Радио изпраща силно влюбените Даниел и Кремена на екскурзия в Рио де Жанейро
Приключилата вчера игра на БГ Радио Аморе Рио ще изпрати Даниел Йорданов и приятелката му Кремена Кръстева на романтичен десетдневен тур в Рио де Жанейро в края на месеца.          

Повече от три седмици в ефира на БГ Радио влюбени мъже се състезаваха за шанса да заведат любимата жена в Бразилия. Единственото условие да се регистрират и да участват в играта, вдъхновена от бразилските латино сериали, бе да довършат изречението «Моята приятелка(съпруга) е най-прекрасната жена, защото….»    

26 годишният Даниел Йорданов от Павликени се оказа късметлията, който ще заведе любимата си на вълнуваващото пътешествие. За приятелката си Кремена той каза в ефира на любимото си БГ Радио, че “много , много я обича и нейната любов го кара да се чувства по-силен и безкрайно щастлив.” Развълнуван Дани благодари на БГ Радио за възможността да зарадва приятелката си и обеща да изпрати много снимки от красивия Рио.

Наградата бе изтеглена вчера в студиото на БГ Радио и в присъствието на нотариус, а пътуването се осъществява със съдействието на Алма Тур.

 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »