Онлайн Радио
Четвъртък, Юли 25, 2024 | Мрежа: 38819 потребителя
 

Радио Романтика връчи Любовни музикални награди 2008

По време на уникална церемония на 11 март 2009 г. в клуб Биад, радио Романтика отличи най-вълнуващите любовни песни и изпълнители за изминалата година. Единадесет статуетки и две специални награди бяха раздадени по време на церемонията „Любовни музикални награди 2008”
По време на уникална церемония на 11 март 2009 г. в клуб Биад, радио Романтика отличи най-вълнуващите любовни песни и изпълнители за изминалата година. Единадесет статуетки и две специални награди бяха раздадени по време на церемонията „Любовни музикални награди 2008”. Жури в състав от 50 влюбени двойки определи победителите. Събитието беше излъчвано директно в ефира на Романтика – любовно радио №1 в София. За втора поредна година водещ на церемонията беше Димитър Геновски, отново облечен в стилен костюм на Парушев.

За „Изпълнителка №1 на любовни песни” любовното жури избра Кали. Изключително силната за нея година и в музикален, и в личен план й даде вдъхновението да изпее много нежни балади, с които спечели сърцата на романтичните слушатели.

„Изпълнител №1 на любовни песни на 2008-ма година” стана Тони Стораро! Магнетичният изпълнител се радваше не само на любовта на слушателите, но и на тази на колегите му от всички музикални компании. Изпълнителите не сдържаха емоциите си и танцуваха на сцената докато Тони Стораро пееше.

За „Любовна песен на 2008-ма година” беше избрана „От добрите момичета” на Преслава. Певицата спази традицията да дели своите награди и не скри предпочитания си за песента „Искам те за мене” на Тони Стораро.
Оспорвана беше и надпреварата в категорията „Любовна компилация/албум на 2008-ма година”. Кристалната статуетка спечели Анелия за албума си „Единствен ти”.
Любовта има много измерения, едно от тях е страстта. Ето защо и „Песен за секс на 2008-ма година” за пореден път повиши емоциите в залата. Тази година с приза „Песен за секс” бе отличена „1,90 м.” на Райна.

Любовното жури определи за „Любовна дуетна песен на 2008-ма година „Слепи бяхме” на Джена и Илиян.

Любовта на почитателите е най-важната награда за всеки изпълнител. Затова и статуетка в категорията „Любимец на слушателите за 2008-ма” година е много жадувана. С този висок приз слушателите на радио Романтика отличиха Емануела.
Песните на Галена събраха най-много двойки в любовната игра  ”Авантюра” през изминалата година и тя беше наградена в категорията „Изпълнител на Авантюра за 2008-ма година”.

Галена получи и специалната награда на генералния спонсор SSG. С диамантен медалион бижутерите зарадваха красивата изпълнителка и я обявиха за „Изпълнител на SSG”.
„Най-усмихнат изпълнител на зъболекарски кабинет Усмивка” стана младата певица Стефани. Тя получи своята награда – едногодишна грижа за чаровната си усмивка.
„Любовни музикални награди 2008” тази година се отличиха и с три нови категории. За „Най-проспериращ изпълнител” беше избрана Андреа. Песента на Теодора „Изневерявам ти” спечели приза „Най-излъчван любовен хит”. В категорията „Вечна балада” беше отличена една от емблематичните балади на всички времена, към която интересът  не стихва във вечерния поздравителен блок – „Музиката е любов”. Това е песента „Клада от страст” на Бони.

Церемонията „Любовни музикални награди 2008” събра известните, красиви и талантливи хора в България в най-популярния и посещаван столичен клуб - Биад. Експлозивно начало поставиха женската формация „Dangers”. Любовта и музиката обединиха най-добрите поп-фолк изпълнители от всички компании, които искрено се забавляваха заедно. Сред звездните гости бяха и Мисис България 2006 Елеонора Манчева, Евгени Минчев, Памбос, народният представител от ВМРО Борис Ячев, чаровната метереоложка Деси Банова и Денди. Повече от 20 печатни и интернет медии и 7 телевизии присъстваха на церемонията по награждаване. Всички гости получиха за спомен от събитието сребърен микрофон с инкрустиран рубин, осигурен от „SSG”.


 „Любовни музикални награди 2008” се провеждат с подкрепата на бутици за цветя „Феите” и „Bourjois”. За украсата на заведението се погрижиха от парти агенция „Романтика”, за техническото обезпечаване от „Парти клуб”. Статуетките са изработени от фирма „Уникат”. Генерални спонсори са бижутата „SSG” и зъболекарски кабинет „Усмивка”.

 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »