Онлайн Радио
Събота, Юли 13, 2024 | Мрежа: 38819 потребителя
 

Броени дни до концерта - ОПЕРАЦИЯ ASIA по Z-Rock!

Рок радиото на България – Z-Rock e подготвило уникален подарък за слушателите си, по повод първия концерт в България на легендарните ASIA, на 22 март. И тъй като обратното броене до концерта вече започна - както обичаме да казваме – слушай и спечели!
Рок радиото на България – Z-Rock e подготвило уникален подарък за слушателите си, по повод първия концерт в България на легендарните ASIA, на 22 март.
И тъй като обратното броене до концерта вече започна - както обичаме да казваме – слушай и спечели!

Две убийствени китари, лично подписани от членовете на Asia - една електрическа и една акустична с активна електроника, ще бъдат подарени на двама щастливи фенове!

Условието на играта е, да се познае специален китарен риф от известно парче на ASIA, който е записан в два варианта – жица и акустичен /подробности на: www.z-rockbg.com/ и предположението се изпрати като SMS, с кратък номер: 2250 с начална дума IGRA.

Победителите ще бъдат определени на живо в студиото на Z-Rock на 24 март.

Операция Asia ще донесе на слушателите канонада от награди: всеки ден по 1 билет за концерта и ВНИМАНИЕ – петима ще имат възможността да се срещнат на живо с легендите!

ASIA пристигат в България за първи концерт у нас на 22 март 2009 година в зала 1 на НДК.В дъното на организацията са: Болкан Ентертейнмент и радио Z-Rock.
В София ще видим и чуем ASIA в оригиналния им състав: Джон Уетън (роден на 12 юни 1949)– вокали, бас, китари – от късните 1960 е член на прогресив рок банди като Mogul Thrash, Family, King Crimson, Roxy Music(Bryan Ferry band), Uriah Heep, UK и Wishbone Ash; Джоф Даунс (роден на 25 август 1952) – кийборд – свирил с групите Yes и The Buggles; Стивън Джеймс Хауи ( роден на 8 април 1947) – китари – свирил с прогресив иконите Yes, като идва на мястото на Питър Банкс през 1970, както и с The Syndicats, Bodast, Tomorrow, плюс има и над 10 солови албума; Карл Палмър ( роден на 20 март 1950) – барабани, перкусии – един от най-уважаваните и влиятелни рок барабанисти за всички времена, ветеран от банди като Crazy World of Arthur Brown, Atomic Rooster, Emerson, Lake & Palmer. Работил е също и с Майк Олдфийлд.

 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »