Онлайн Радио
Четвъртък, Септември 21, 2023 | Мрежа: 38819 потребителя
 

DJ Acika, Bitola Macedonia в NIGHT FLIGHT PARTY по Alpha radio

Месец март отново поставя предизвикателство пред поредното NIGHT FLIGHT PARTY, което отново е на 13-то число и то в петък.
Месец март отново поставя предизвикателство пред поредното NIGHT FLIGHT PARTY, което отново е на 13-то число и то в петък.

“Леката” задача да се пребори с фатализмите този път е поверена на Александър Дамяновски, повече популярен като диджей Ацика (DJ Acika).

Ацика е едно от постоянните присъствия на македонската хаус сцена. За първият му досег до клубната култура сочи 1993, когато работейки като радио инженер попада на голямо парти на клуб POOL. Това е моментът, в който разбира че иска да бъде част от развиващата се хаус култура. Стартира трудно, но с хъс, пускайки по битолските барове и бързо разбира, че за да бъде професионален DJ e необходима промяна. Всичко започва в нощния клуб Swing La Cinema с неговия първи сет, за да продължи нататък, превземайки нощния живот на Битоля, а в последствие на Македония и съседните страни. Популярността му бързо нараства, а с нея и поканите за участия.

Сега диджей Ацика е артист, който освен че е очакван гост на големите хаус партита, е и основател на букинг агенцията Bitolaclubbing.

Гиговете му са микс от прогресив и електро хаус до минимал, резидент е на един от най-популярните македонски клубове – Rascekor и може да се похвали, че е обиколил Балканите като гост диджей на някои от най-горещите нощни точки наоколо.
Диджей Ацика пристига за поредния нощен полет на Алфа радио и ARRO dance, за да се превърне във втория македонски капитан, заставал начело.

 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »