Онлайн Радио
Неделя, Март 18, 2018 | Мрежа: 2780 потребителя
 

По случай рождения си ден БГ Радио получи много поздрави с изпълнения на живо

На 3 март БГ Радио стана на 8 години! По случай рождения си ден, студиото на радиото се превърна в сцена, на която едни от най-големите имена на българската музика поздравиха екипа с изпълнения на живо.
На 3 март БГ Радио стана на 8 години! По случай рождения си ден, студиото на радиото се превърна в сцена, на която едни от най-големите имена на българската музика поздравиха екипа с изпълнения на живо.

Пръв пристигна Васил Найденов, който изпя три песни. Една от тях беше песента „Веднъж”, продуцирана от БГ Радио за Годишните Музикални Награди през 2007 г. Той честити рождения ден на БГ Радио още с „Казано честно” и един нов вариант на „Oткровение” от началото на 80-те години. Васил Найденов даде идеята концертите в студиото на БГ Радио да се превърнат в традиция и пожела на радиото да бъде все така активно.

След него пяха Йордан Караджов и Александър Малиновски от Сигнал, БТР, Дичо. Екипът на БГ Радио се радваше на изпълненията им и пееше заедно с тях.

Йордан Караджов и Александър Малиновски от Сигнал поздравиха БГ Радио с три песни – „Липсваш ми”, „Да те жадувам” и „Сляп ден”. Дичо изпя в студиото на БГ радио „Пътувам” – съвместната му песен с Акага и „Аз и ти” – първата песен от конкурса за текстописци „Стани известен с БГ Радио”. Дичо се включи и в песента на БТР „Няма връщане назад”.  БТР  честитиха рождения ден на БГ Радио още с „Елмаз и стъкло” и  „Малкият принц”,  която е включена в албума им с кавъри на златни рокпесни „Дежа вю”.

Графа също успя да се включи в празника заедно с Георги Янев. Той сподели, че откакто се е появило радиото през 2001 г. нещата в българската музика коренно са се променили. Докато изпълняваше песента „Давам всичко за теб” в студиото на БГ Радио влезе Мария Илиева, която пя заедно с него. Двамата изпълниха и песента „Чуваш ли ме”. Мария Илиева беше подготвила още една изненада за слушателите на БГ Радио. Заедно с Криста и Боян тя изпя една специална версия на „Лунен сън”,  направена за случая. Припомняме, че това е първата й песен,  която излезе през 2001 г. – годината, в която стартира и БГ Радио. Мария Илиева каза, че БГ Радио е единствената медия, която прави българската музика толкова ценна и специална.

Събитието за пореден път доказа, че БГ Радио е единственото българско радио, което се радва на искрена обич от българските изпълнители и от слушателите, които не спираха да звънят през целия 3 март!

 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »