Онлайн Радио
Понеделник, Май 29, 2023 | Мрежа: 38819 потребителя
 

Звезди пеят на живо в студиото на БГ Радио по случай рождения му ден

На 3 март БГ Радио ще отбележи още една ползотворна година, защото на 3 март БГ Радио празнува рождения си ден! Тази година то навършва 8 години.
На 3 март БГ Радио ще отбележи още една ползотворна година, защото на 3 март БГ Радио празнува рождения си ден! Тази година то навършва 8 години. Въпреки почивните дни, екипът на радиото, подкрепящо българската музика, ще работи за своите слушатели, които през изминалите 8 години се превърнаха в основен стимул и незаменим източник на положителни емоции.
Симо и Богдана от Стартер ще сътворят едно празнично предаване. То ще започне от 10:00 часа и ще продължи 3 часа. Освен с шеговитите си закачки, както винаги водещите ще радват слушателите с атрактивни гости и много подаръци. Един от тях е издадената наскоро шеста част на слушателската компилация „Любими песни за любими хора”.

 Акцент на програмата ще бъде специалното издание на Следобед с Наско между 13:00 – 18:00 часа. Именно тогава БГ Радио ще празнува по начин, който българският слушател не е чувал досега. На живо, в студиото ще звучат изпълнения на някои от най-големите имена на българската музика, които ще уважат празника на БГ Радио.

Акустични версии на някои от най-големите си хитове  ще изпълнят Васил Найденов, Любо, Дичо, Данчо Караджов и Александър Мариновкси от Сигнал, Мария Илиева, Графа с китариста Георги Янев, Наско и Славчо от Б.Т.Р. Това ще бъдат техните специални поздрави за всички от екипа и за верните слушатели на БГ Радио.

От 18:00 до 21:00 часа, в предаването Любими песни за любими хора, водещият Наско ще приема поздрави на слушателите към БГ Радио. Специални гости ще бъдат неговите бивши ефирни партньорки – Виктория Керин и Лара.

Освен всичко това, БГ Радио ще направи още един подарък на всички фенове. На 3 март всеки посетител на сайта www.bgradio.net ще може да получи безплатен download на кавър на песента „Моя страна, моя България”.  Тя е специална продукция на БГ Радио с изпълнение на Васил Найденов, Орлин Горанов, Наско от БТР и Любо.  Песента на Емил Димитров „Моя страна, моя България” е емблематична за БГ Радио, тъй като именно с нея медията стартира  преди 8 години.

 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »