Онлайн Радио
Четвъртък, Юли 25, 2024 | Мрежа: 38819 потребителя
 

Големият ХЕПИЕНД на Инспектор Енджой и Мистър Зи

Най-голямата трафик игра в българския ефир е към своя край! На 27-ми февруари, Инспектор Енджой и Мистър Зи ще слязат от своите суперавтомобили Chevrolet Captiva след 29 дни на шеметни надпревари в градския трафик на цяла България!
Най-голямата трафик игра в българския ефир е към своя край! На 27-ми февруари, Инспектор Енджой и Мистър Зи ще слязат от своите суперавтомобили Chevrolet Captiva след 29 дни на шеметни надпревари в градския трафик на цяла България!

Фактите говорят сами: над 20 000 километра из цялата страна, 2 000 литра бензин, 232 наградени шофьори, 116 „арестувани” пешеходци, които се възползваха от поканата на Инспекторите за безплатен транспорт в комфортни условия и приятна атмосфера. И това е само част от статистиката за размаха на суперпродукциите “Инспектор Енджой” и “Мистър Зи”, организирани Chevrolet Captiva и радиостанциите N-JOY и Z-Rock.

За звездния финал, двамата Инспектори са решили да организират ден на “отворени врати” за своите приятели, фенове и съмишленици. На 27-ми февруари, от 10 часа, пред офиса на двете радиостанции N-JOY и Z-Rock, на Паметника на В.Левски, ще дойдат Графа, Нина Николина, Дани Милев, Вили Сечкова и група “Стрингс”, за да поздравят градските трафик герои. Поканата е отворена за всички фенове и приятели на играта!

В този ден специални “арестанти” на Инспекторите ще бъдат актьорите от предаването “Комиците” – Христо Гърбов и Ненчо. Ексклузивни предавания с тях ще бъдат излъчени по двете радиостанции N-JOY и Z-Rock между 13 и 14 часа. Пълната версия на “закачките” между комиците и трафик героите ще бъде излъчена същия ден от 21 часа по bTV, когато Мистър Зи и Инспектор Енджой ще върнат визитата на Христо Гърбов и Ненчо и ще бъдат гости в тяхното предаване “Комиците”.  

Суперавтомобилите на двамата Инспектори са два екземпляра от най-продавания SUV модел в България - Chevrolet Captiva. Могъщ, съвършен и динамичен – тези три определения дават много точен израз на експресивния дизайн на този модел. Той комбинира солидността на високопроходимите автомобили с елегантността и комфорта на лимузините. Едно мигване на окото трае три пъти по-дълго от времето от 100 хилядни от секундата, необходимо за включване на колелата на задния мост на Chevrolet Captiva при нужда от допълнително сцепление. Мощта на автомобила се разпределя равномерно на пътя дори в остри завои, при потегляне на стръмен наклон и на хлъзгава настилка. Това осигурява невероятното усещане за сигурност и стабилност на автомобила при движения по разнообразни терени и при всякакви климатични условия.

Автомобилът на Мистър Зи се отличава със солидно-спортен характер благодарение на специалното си спортно оборудване, включващо множество хромирани и никелирани дизайнерски елементи, 18-цолови алуминиеви колела с елегантен матовосребрист лак. Задните светлини са покрити с опушено стъкло, докато прожекторните елементи в предните светлини се отличават с тъмно хромирано покритие. В тапицерията на седалките и облицовките на вратите в интериора преобладава червената кожа, докато воланът, топката на скоростния лост и страничните опори на седалките са облицовани в графитночерна кожа с червени декоративни шевове. Автомобилът на Мистър Зи е черен на цвят и с цялостното си излъчване внушава мъжественост и сила – Ян енергиите, които и преобладават в концепцията на радио Z-Rock, доколкото автомобилът на Инспектор Енджой се характеризира със стилно-елегантната комбинация на бялото купе с черна кожена тапицерия на седалките и черни декоративни елементи. Белият Chevrolet Captiva излъчва благородство и аристократизъм и създава препратка към нежната мощ на Ин енергиите, присъщи за преобладаващата част от аудиторията на радио N- JOY, като запазва излъчването на надеждност и сигурност на автомобила.

Промоцията беше подкрепена от силна рекламна кампания: билбордове, излъчвания на рекламни клипове в най-гледаното време на bTV, FOX life, GTV, Метромедиа и др. Двамата Инспектори участваха в най-гледаните телевизионни предавания, дадоха интервюта за всекидневници и списания и трупаха популярност по най-разнообразни начини.

 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »