Онлайн Радио
Сряда, Септември 27, 2023 | Мрежа: 38819 потребителя
 

Стартира гласуването за най-обичана българка за 2009 година

Осем от най-известните в България дами ще застанат една срещу друга в ефира на Радио Атлантик в дните преди празника на жените
В третото издание на кампанията "8 жени за 8-ми март" слушателите на Радио Атлантик и читателите на електронното списание "Аз, жената" номинираха за титлата "най-обичаната българка на 2009-та" пет телевизионни водещи, две певици и една актриса.

Искрено и напълно неподготвено на въпросите на Даниел от сутрешното шоу "На закуска с Даниел" ще отговарят новинарките Радина Червенова от "По света и у нас" по БНТ и Валентина Войкова от "Новините" на ТВ2, Лора Крумова от "Здравей, България" по Нова ТВ, половинката на Димитър Рачков в "Господари на ефира" Мария Игнатова, певиците Мария Илиева и Нора, Вили Сечкова от "Градски легенди" по ТВ2 и актрисата от "Забранена любов" Диана Любенова.

Гласуването става на сайта az-jenata.com и с sms до кратък номер 1914 (с начална дума Atlantic). Обобщени резултати ще бъдат публикувани ежедневно на www.radioatlantic.net. A най-обичаната българка ще бъде обявена в сутрешното шоу на Радио Атлантк на 6-ти март.

Всеки ден дамата с най-малка подкрепа ще бъде елиминирана от шоуто, а обявената за най-обичана ще получи подаръци от ZU + ELEMENTS и още изненади от "Аз, жената" и Радио Атлантик.

Навръх празника "8-те жени за 8-ми март" ще бъдат поканени "На закуска с Даниел" и главния редактор на "Аз, жената" Жюстин Томс, този път обаче съвсем реално, в едно от най-актуалните столични заведения Chillout Cafe. Там победителката, спечелила титлата "Най-обичана българка на 2009-та" и официално ще получи своя приз.

 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »