Онлайн Радио
Събота, Септември 23, 2023 | Мрежа: 38819 потребителя
 

радио STAR FM обяви победителя в VivaRock & Love!

Любен Перфанов е победителят във VivaRock & Love по радио STAR FM! След като предоставихме ефира на радио STAR FM на слушателите, за да направят своята серенада за Свети Валентин, излъчихме чрез жребий 20 финалиста на  http://starfm.bg и оставихме възможността за избор на победител на всички гласували в сайта на радиото.
Любен Перфанов е победителят във VivaRock & Love по радио STAR FM!

След като предоставихме ефира на радио STAR FM на слушателите, за да направят своята серенада за Свети Валентин, излъчихме чрез жребий 20 финалиста на  http://starfm.bg и оставихме възможността за избор на победител на всички гласували в сайта на радиото. Така в петък – 20.02.09г стана ясно, че с подкрепата на 29% от гласовете на финала на VivaRock & Love, Любен Перфанов е човекът, който печели голямата награда - два билета за концерта на Ерик Клептън в Лондон през май, заедно с два самолетни билета и осигурен хотелски престой.

Студентът от  ВИАС дойде лично в студиото на Star FM да получи наградата си, заедно с трима от най-близките си приятели. Един от тях, Лука, ще бъде и човекът, който ще го придружи в пътешествието. Щастливият победител разказа, че нищо от това не е случайно. В писмото, с което изпрати аудиофайла си на contact@starfm.bg, той пишеше, че посвещава парчето, с което участва на финала - With A Little Help From My Friends на The Beatles - на приятелите си, които много обича. Те - не само тези до него, но и всички останали, от близо и далеч, по целия свят - бяха до него и в надпреварата, и му помогнаха да спечели мечтаната награда, разказа пред водещия на ROCK & DRIVE-Балин.

В студиото Любен разказа още как многократно се е опитвал да се свърже по телефона дни наред, но не е успял и е смогнал да се включи по единствения начин, който му е оставал в последния ден - на запис. Весел среднощен купон и последвало сутрешно главоболие са му дали кураж, и с помощта на обикновен компютърен микрофон и акустична китара, той набързо записал изпълнението си.

Любен и Лука оцениха иронията на това да отидат двамата заедно на романтичното пътешествие, но оповестиха, че са необвързани, а до май има достатъчно време това да се промени.

 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »