Онлайн Радио
Сряда, Ноември 13, 2019 | Мрежа: 2783 потребителя
 

ВИП пътуване за концерта на AC/DC

Само за 8 часа вчера свършиха всички билети за концерта на рок турнадото - AC/DC в Белград, които се продаваха за българските фенове, в офиса на Z-Rock, на ул. “Янко Сакъзов” 3.
Само за 8 часа вчера свършиха всички билети за концерта на рок турнадото - AC/DC в Белград, които се продаваха за българските фенове, в офиса на Z-Rock, на ул. “Янко Сакъзов” 3. Билетите за първия KAVARNA ROCK' N ROLL TRAIN бяха на цени от: 195 лв; 215лв; 270 лв и включваха пътуване със специален влак до Белград и място за концерта на АС/DC, на 26 май 2009, на стадион “Партизан”.
Опашката от чакащи се извиваше от ранни зори пред офиса на радиото, хора бяха дошли още в шест часа, някои и от провинцията, за да успеят да се доберат до заветните пропуски за дълго очакваната среща с бандата на АС/DC. Само по четири билета се продаваха на човек и въпреки всичко тези от 195 лв свършиха за два часа. Продажбата на билети, пред офиса на рок радиото на България Z-Rock, започна в 9:00 часа с атмосфера, като на рок концерт и приключи в 17:30, когато бяха продадени и последните безценни хартийки.  

Днес, малко след 10 часа сутринта, бяха пуснати в продажба ограничен брой вип билети от 390 лв, осигуряващи най – стратегическите места на стадион „Партизан”, където ще се състои концерта на рок величията, още - оригинален сак, тениска, шапка и плакат на AC/DC.

Специалните билети ще качат феновете на култовата банда на уникален ретро влак. Специалната композиция от реставрирани ретро вагони ще потегли от централна гара София, в деня на концерта, на 26 май.

 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »