Онлайн Радио
Четвъртък, Юли 25, 2024 | Мрежа: 38819 потребителя
 

Радио CITY празнува 8-ми рожден ден с много подаръци за феновете

На 23 февруари радио CITY навършва 8 години от създаването си. Както на всеки рожден ден, така и на този, радиото не очаква, а поднася подаръци.
На 23 февруари радио CITY навършва 8 години от създаването си. Както на всеки рожден ден, така и на този, радиото не очаква, а поднася подаръци. Тази година обаче то ще надмине очакванията на всички почитатели, защото CITY ще зарадва всеки свой фен с подарък.

Уникалното е, че слушателите могат да спечелят подарък, като изберат музиката, която ще звучи в ефир на 23 февруари. С това подаръкът на CITY към феновете става двоен. От една страна те ще могат да гласуват за музиката, която обичат и която ще чуят на рождения ден на радиото, а от друга – ще получат още един подарък за това, че са гласували – real тон на CITY!
Гласуването ще се случва на сайта на медията www.city.bg. Екипът на CITY ще подбере най-големите хитове, звучали в ефира на радио CITY от създаването му досега. Феновете ще могат да гласуват за любимите си песни, като всеки гласувал, ще спечели real tone на CITY за своя телефон. И това не е всичко! Осем от всички гласували ще спечелят още един подарък – торта от радио CITY.

Чрез тази промоция радиото за пореден път ще бъде близо до многобройните си фенове, които успя да спечели и задържи чрез нон стоп хитове до скъсване и много подаръци и изненади.
Всички, които искат да се включат в играта, могат да слушат радио CITY и да посетят www.city.bg

 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »