Онлайн Радио
Петък, Юли 19, 2024 | Мрежа: 38819 потребителя
 

Z-Rock изпраща 10 фена на концерта на AC/DC в Белград

Рок радиото на България - Z-Rock e отново в епицентъра на екслузивно за страната рок събитие. Уникален влак за концерта на AC/DC, пълен с фенове на култовата банда, ще потегли от Централна гара в София.
Рок радиото на България - Z-Rock e отново в епицентъра на екслузивно за страната рок събитие. Уникален влак за концерта на AC/DC, пълен с фенове на култовата банда, ще потегли от Централна гара в София. Идеята се осъществява от най-запаления метъл кмет – г-н Цонко Цонев и община Каварна. Единствената по рода си влакова  композиция KAVARNA ROCK' N ROLL TRAIN ще потегли рано сутринта на 26-май, с единствена спирка и заветна точка - Белград. Билети ще се продават в Z-Rock. Изненадите обаче не свършват до тук! Желязната ръка на Z-Rock ще връчи на 10 слушатели билети за концерта и незабравимото пътуване. Очаквайте промоцията „Високо напрежение”, която ще стартира след 22 март.

Билетите за KAVARNA ROCK' N ROLL TRAIN ще се продават само в ПАКЕТ,   включващ: билет за влака в двете посоки (София-Белград-София), транспорт от гарата до стадион “Партизан” и обратно, билет за самия концерт на AC/DC в Белград, на 26-ти май 2009г. Трите възможни цени са: 195 лв. - с билет за концерта за терен; 215лв. - с билет за концерта за трибуна, и ВИП билет с цена 270 лв. - включващ ВИП билет за концерта на AC/DC. И трите вида пакетни билети се пускат в продажба от  19.02.09г в 09:00ч.

 Местата, на които ще се продават билети са: офиса на радио Z-Rock в София, ул. “Янко Сакъзов” 3 (само между 9 и 17:30 часа), туристическа агенция “Лидия Турс” (гр. София, ул. ”Хан Аспарух” 22) и в община Каварна ( гр.Каварна, ул. “Добротица” 50).

   Внимание: ще се продават максимум по 4 билета на човек!

KAVARNA ROCK' N ROLL TRAIN ще се състои от три композиции, с по десет вагона, в които в продължение на шест часа ще цари истинска рок атмосфера. Самият влак също ще изглежда подобаващо – обещават от община Каварна. Рок идолите AC/DC ще бъдат само на около 400км. от София и съвсем естествено, организаторите на шоуто им в Белград – Komuna, със съдействието на Balkan Entertainment Company, отпускат известен брой билети за България. Една от петте най-продавани банди в света за всички времена, с милиони фенове по света, ще зарадва и българските си фенове с BLACK ICE TOUR, на 26-май 2009г.  

KAVARNA ROCK' N ROLL TRAIN безспорно е най-добрата възможност, на най-достъпни цени за шоуто, затова - не изпускайте влака!

 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »