Онлайн Радио
Петък, Септември 30, 2022 | Мрежа: 38818 потребителя
 

БГ Радио представи компилацията ,,Любими песни за любими хора” – част 6

Ден преди най-любовния празник Св. Валентин, БГ Радио представи официално едни от най-обичаните български песни, събрани в шестата компилация “Любими песни за любими хора”.
Ден преди най-любовния празник Св. Валентин, БГ Радио представи официално едни от най-обичаните български песни, събрани в шестата компилация “Любими песни за любими хора”. Събитието се състоя в ресторант “Континентал Плаза”. Компилацията носи името на популярното вечерно предаване на БГ Радио с водещ Наско. Той беше и лицето, което представи „Любими песни за любими хора”, част 6 пред всички присъстващи.

Събитието уважиха почти всички изпълнители, чийто песни са включени в компилацията. Изненада за гостите беше томболата за спечелване на първото копие на „Любими песни за любими хора” с техни автографи.

След представянето на песните, Наско помоли Графа и Мария Илиева, Миро, Любо, Дичо, Мери от Мери Бойс Бенд, Кирил Маричков, Калин Вельов, Виктория Керин, Данчо Караджов, Роси Кирилова и Тео Шишманов и Милица Божинова от Тоника да се разпишат на първото копие от тазгодишното издание на „Любими песни за любими хора”. Името на шастливката, която спечели този подарък, е Яна Пеловска от Центъра за развитие на медиите. В специално интервю, тя сподели на Наско, че е голям фен на БГ Радио и за нея е голямо щастие да притежава тазгодишното издание на „Любими песни за любими хора” с автографи на всички изпълнители.

За всички, които не знаят, 15-те песни, които събраха най-много слушателски гласове на www.bgradio.net , са някои от безспорните златни хитове от 80-те години на  миналия век – „Приятели”, изпълнена от Тоника, „Пролетна умора” – Братя Аргирови, „Кукла” – Атлас, „Тишина” – дуетното изпълнение на Роси Кирилова и Васил Найденов, „Може би” на Сигнал.
Освен тях за най-любими свои песни слушателите посочиха и едни от най-силните хитовете на миналата година – „Чуваш ли ме” – Графа и Мария Илиева, „Губя контрол, когато” – Миро, „На края на света” – Любо, „Пътувам” – Дичо и Акага, „Дългият път към дома” – Мери Бойс Бенд, „На прага на сърцето” – Щурците, „Каква любов” – Мариана Попова, „Абсент” –  Нина Николина и Калин Вельов. Един от най-големите и обичани певци –  Васил Найденов, присъства с още една песен – „Веднъж”, която БГ Радио продуцира специално за наградите си през 2007 г.

В компактдиска „Любими песни за любими хора”, част 6  като бонус от БГ Радио е включена най-новата песен на Виктория Керин – „Такава каквато”, както и караоке версията на „Губя контрол, когато”.

Първата компилация “Любими песни за любими хора” излиза на пазара през 2002 г., а това 6-то издание на компактдиска е 11-то поредно  от каталога на продуцентската дейност на БГ Радио.  

„Любими песни за любими хора” – част 6 се реализира със съдействието на Golden Rose и Dacia.

 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »