Онлайн Радио
Сряда, Февруари 21, 2024 | Мрежа: 38819 потребителя
 

РАДИО АТЛАНТИК ТЪРСИ НАЙ-ОБИЧАНАТА БЪЛГАРКА

Слушателите на Радиото избират най-обичаната българка в третото издание на риалити надпреварата “8 жени за 8-ми март”
За трета година програмата на Радио Атлантик е в унисон с най-женския месец и празника на нежната половина от човечеството 8-ми март.

Слушателите на радиото с “нежната музика, която те кара да се чувстваш добре” и читателите на електронното списание за модерната жена “Аз, Жената” са призовани всеки ден от 15-ти до 20-ти февруари да изпращат sms-и на кратък номер 1914 с имената на най-обичаните популярни дами според тях. 8-те известни жени, събрали най-силна слушателска подкрепа, ще отговарят на въпросите на Даниел  всяка сутрин, а до 6-ти март слушателите ще гласуват коя от тях трябва да бъде обявена за “Най-обичаната българка”.

Спонсор на кампанията тази година е италианската марка с най-динамично развитие в модния бранш ZU + ELEMENTS, която вече стъпи и на българския пазар.

Навръх празника “8-те жени за 8-ми март” ще бъдат поканени “На закуска с Даниел” и главния редактор на “Аз, Жената” Жюстин Томс в столичното заведение Costa Coffee. Там победителката, спечелила титлата “Най-обичана българка на 2009-та”, официално ще  получи рамкиран приз, както и подаръци от спонсора. Така тя ще стане третата носителка на тази титла след Мира Добрева от БНТ и Галя Щърбева от Нова Телевизия, станали „Най-обичана
българка“ съответно за 2006-та и 2007-ма година.

 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »