Онлайн Радио
Четвъртък, Декември 8, 2022 | Мрежа: 38819 потребителя
 

радио CITY увеличи слушателите си с четвърт милион

За по-малко от 4 месеца радио CITY увеличи слушателите си с четвърт милион
Още с началото си, 2009 г. се оказа много обещаваща за радио CITY. Именно тогава – на 13 януари, стартира излъчването му в още един град на България – Ловеч. Честотата, на която всички почитатели от Ловеч могат да слушат радио CITY е 87, 6 MHz. С новата точка на излъчване то постигна двоен успех. От една страна увеличи потенциалната си аудиотория с близо 250 000 нови слушатели, а от друга – почти изцяло покри Северна България. За този успех допринесе и стартирането на хитовото радио в още два големи града на Северна България – в гр. Русе на 100, 5 MHz и в гр. Велико Търново на 93, 9 MHz. Това се случи на 19 август 2008 г.

Другите големи градове, в които излъчва радиото са София, Пловдив, Варна, Стара Загора, Кюстендил, Благоевград и прилежащите им райони. Радиото може да се слуша и online на www.city.bg .

Най-важната цел на радио CITY е да бъде винаги близо до феновете си и да отговаря на изискванията на рекламодателите. Именно това провокира идеята за разширяването на веригата.

Радио CITY е известно с атрактивните си промоции, разнообразни игри и ежегодни мега концерти, на които винаги гостуват световно известни изпълнители. Уникалната музикална база на радиото, комбинирана в перфектен микс, вече няколко години поставя CITY в челните позиции. Слоганът на радиото „Хитове до скъсване” определя безусловно и музикалния му формат CHR – най-новата музика и налагането на най-големите хитове.

 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »