Онлайн Радио
Неделя, Юли 21, 2024 | Мрежа: 38819 потребителя
 

РАДИО ВЕСЕЛИНА ПРЕДЛАГА “10 ПОРЕДНИ ИЛИ 10 ЗАПЛАТИ”

7 000 лева ще спечели победителят в новата кампания на най-голямата попфолк радиоверига в България
7 000 лева ще спечели победителят в новата кампания на най-голямата попфолк радиоверига в България
 
Напук на Световната икономическа криза Радио Веселина ще бъде щедро към своите слушатели. От 9-ти февруари в неговия ефир стартира кампанията “10 поредни или 10 заплати”.
За да спечели тези 10 заплати обаче, аудиторията на Радиостанцията трябва да демонстрира особено внимание към музикалната й програма, както и умения по математика от първи клас.

Всеки работен ден между 10 и 18 часа на всеки 60 минути Радиото ще излъчва 10 песни без реклама между тях. За да са улеснени слушателите, стартът на десетте поредни песни ще бъде отбелязван със специален звуков сигнал или от водещите на Радиото. Започнат ли тези композиции да звучат в ефир, приятелите на “попфолк хитовете и любимите песни от вчера и днес” ще трябва само да броят до десет. И ако в активните часове на кампанията някой успее да чуе по-малко от 10 излъчени песни, от него се очаква да изпрати SMS на номер 1914. Ограничения за броя на подадените кратки текстови съобщения няма, а победител ще се окаже слушателят, чийто изпратен SMS бъде получен десети по ред. Точно този щастливец ще попълни авоарите си с цели 10 средни заплати, чиито еквивалент се равнява на сумата от 7 000 лева!

Подробности за правилата за участие в кампанията “10 поредни или 10 заплати” могат да бъдат прочетени във форума на официалния сайт на Радио Веселина www.radioveselina.bg.

 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »