Онлайн Радио
Вторник, Декември 6, 2022 | Мрежа: 38819 потребителя
 

LoVeVoiCe - най-креаtиВнОtо ОБИ4АМ tЕ на Св. ВаЛентиН

най-креаtиВнОtо ОБИ4АМ tЕ на Св. ВаЛентиН по Радио и Телевизия The Voice
Всеки е имал периоди, когато му се е искало да изпише в небето, че е влюбен, да нарисува със спрей красивите очи на любимия човек върху стената на училището, или да му посвети колаж от най-лудите общи снимки ... В изблик на спонтанност е сядал пред Фотошопа, за да измайстори шедьовъра на живота си и да го подари вместо картичка за Св. Валентин.

Радио и Телевизия The Voice предизвикват феновете си, чиято фантазия не познава ограничения, да създадат нещо креативно и красиво, посветено на любимия човек. Картина или колаж, абсолютно всичко, провокирано от Любовта. И да го изпратят на e-mail: lovevoice@thevoice.eu или на адрес: 1407 София, ул. „Сребърна“ 21, The Voice, за LoveVoice.

Крайният срок за участие е 10 февруари, а наистина най-доброто, получено до тази дата, ще бъде публикувано в сайта на The Voice www.thevoice.eu, където ще остане в продължение на един месец след Св. Валентин. Целият свят ще види колко силна е обичта на най-креативния към неговата половинка, а те двамата ще получат награди от Радио и Телевизия The Voice.

 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »