Онлайн Радио
Понеделник, Април 15, 2024 | Мрежа: 38819 потребителя
 

Alpha radio & ARRO dance представят NIGHT FLYGHT PARTY

Alpha radio & ARRO dance present NIGHT FLYGHT PARTY
30 януари, ARRO dance - Капитан на полета: Affecta, St. Petersburg/Russia
На 30 януари NIGHT FLIGHT PARTY ще бъде повече от съблазнителен и повече от еротичен, защото начело на редовния полет застава една от топ-шоу диджейките на руската агенция GIRLDJS.RU. AFFECTA е блондинката, която скандализира с факта, че стартирайки кариерата си през 2004 само 2 години по-късно се превръща в резидент на Platinum шоу в Санкт Петербург. Следват множество ангажименти по целия свят, а собственото й шоу, с еднозначно мото -  Fetish in the World се превръща в очаквано събитие.

Сладострастен TOPLESS пърформънс в комбинация с отлична техника на миксиране, превръщат гостуването на AFFECTA в запазена марка за клубна еуфория. Tя се е снимала за Плейбой, но интервю с нея може да се прочете и в руското издание на DJ Mag.  AFFECTA, чието истинско име е Аня, е резидент-диджей на Sheraton Palace Ханой, SUIT club, Мароко и Platinum Glam club Швейцария. Успехът й се дължи на безкомпромисното отношение към сетовете и умението да провокира, а след участията и не спира да се говори, че „има какво да покаже” – буквално.
В петък ARRO става още по-горещ, защото и варненският клуб ще се присъедини към местата, които са посрещнали едно от най-секси момичетата от руската хаус школа.

Явете се за check-in час по-рано!

 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »