Онлайн Радио
Понеделник, Май 29, 2023 | Мрежа: 38819 потребителя
 

По Алфа радио уикендът започва от сряда!

Ritmoplayaz Radioshow ще се излъчва веднъж в месеца и ще се редува с Funk Fabric на The Good Guys и Statecast радиошоуто на Саймън и Шейкър.
Още едно двучасово шоу пуска партирадиото на България в средата на седмицата. Ritmoplayaz Radioshow ще се излъчва веднъж в месеца и ще се редува с Funk Fabric на The Good Guys и Statecast радиошоуто на Саймън и Шейкър.

Ritmoplayaz Radioshow е продукт на онлайн платформата за диджеи и продуценти Weekendstars.

Шоуто се хоства от диджеите Андре Морено (André Moreno) и Тимо Калиенте (Timo Caliente), които в едночасов микс представят най-новата и висококачествена електронна музика от световни денсмузикални лейбъли.

Вторият час, както по традиция се случва в подобен тип предавания, е микс на гост-диджей.
За януари Ritmoplayaz Radioshow ще представи на феновете в България диджей Салинас (DJ Salinas) – роден и израснал в Германия, но неустоимо привлечен и вдъхновен от горещото испанско слънце, солената морска вода и студените напитки на Балеарските острови (част от които е и прословутата Ибиза). Сетовете му са очарователна смес от разнообразна денсмузика, представяща много точно клубната култура на остров Ибиза и показваща как белият остров се превръща в дансинг в горещите летни нощи.

Ritmoplayaz Radioshow с гост DJ Salinas тази сряда по Алфа радио от 20.00 до 22.00 ч.

www.alpharadio.bg

 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »