Онлайн Радио
Понеделник, Април 15, 2024 | Мрежа: 38819 потребителя
 

РАДИО АТЛАНТИК E ОФИЦИАЛЕН МЕДИЕН ПАРТНЬОР ЗА БЪЛГАРИЯ НА ИНИЦИАТИВАТА „НОВИТЕ 7 ЧУДЕСА НА СВЕТА”

От ефира на Радио Атлантик ще звучи призив за  подкрепа на българското предложение - Белоградчишките скали
Кампания в подкрепа на българското предложение в инициативата „Новите 7 чудеса на Света“ стартира в събота, 24 януари по Радио Атлантик. Нейното мото е: „Силата да променяш историята сега е в твоите ръце“, а призивът: „Помогни на България да стане новата световна сензация и дай шанс на милиони хора да научат за уникалния шедьовър на природата – Белоградчишките скали!“

След оспорвана надпревара по интернет, преди година и половина бяха определени новите 7 чудеса на света, сътворени от човешка ръка. Сега на ред идват творенията на природата.

Природният феномен в Северозападна България си оспорва титлата „Най-зрелищно кътче на планетата” с такива изумителни естествени творения като Гран Каньон, Ниагарския водопад, връх Еверест и др. До момента в Световното онлайн допитване, което ще определи новите „7 чудеса на природата”, са участвали хора от всички краища на земното кълбо.

Българският природен феномен вече премина първото отсяване и сега успешно „щурмува” следващия кръг на престижната класация.
Участниците в онлайн допитването вече гласуват за 7-те най-знаменити според тях природни забележителности на адрес www.new7wonders.com. До момента са отсети 261 обекта от 222 държави.
Сред номинираните обекти са и невероятните скални гиганти в околностите на българския град Белоградчик, които разпалват фантазията с чудноватите си силуети, стигащи до 200 м. височина.

Радио Атлантик е официален медиен партньор на българското предложение за инициативата и като такъв от събота в програмата му ще звучи покана към всички негови слушатели да се включат в онлайн гласуването и по този начин да подпомогнат нашия природен феномен.

 
Коментари
  1. Анонимен
    20 Януари 2009, 13:07
    малко повечко информация за Белоградчик
    http://www.belogradchik.biz/belogradchik.bg.html

Напиши твой коментар »
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »