Онлайн Радио
Четвъртък, Декември 1, 2022 | Мрежа: 38819 потребителя
 

Z-Rock и Болкан Ентертейнмент канят Рок иконите ASIA

Супергрупата ASIA ще стартират европейското си турне от София, в  оригинален състав, с грандиозен концерт на 22 март 2009, в зала 1 на НДК от 19:30ч. Събитието се организира по специалната покана на Рок радиото на България Z- Rock и Болкан Ентертейнмент Къмпани.
Супергрупата ASIA ще стартират европейското си турне от София, в  оригинален състав, с грандиозен концерт на 22 март 2009, в зала 1 на НДК от 19:30ч. Събитието се организира по специалната покана на Рок радиото на България Z- Rock и Болкан Ентертейнмент Къмпани. Рокдинозаврите Джон Уетън, Джоф Даунс, Стивън Джеймс Хауи и Карл Палмър ще представят за първи път пред българските фенове своя последен албум Phoenix.

 Групата Asia е сформирана през 1981 година. От тогава до днес съставът на бандата се променя неведнъж, като сред нейните бивши членове са Грег Лейк, Джон Пейн, Гътри Гоувън, Алън Дарби и Крис Слейд. Слуд успешното турне в САЩ през миналата година, сега  Asia отправя предизвикателство и към Европа. На концерта си в София рокаджиите ще представят вечни класики не само от своя репертоар, но и от тези на Yes, King Crimson, The Buggles и Emerson, Lake & Palmer.

 Екипът на Z- Rock подготвя много специални изненади за българските фенове на Asia. Очаквайте включване!!!

 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »