Онлайн Радио
Неделя, Юни 23, 2024 | Мрежа: 38819 потребителя
 

Alpha radio & ARROdance present - NIGHT FLIGHT PARTY

Капитан на полета - John Creamer, New York / USA 
NIGHT FLIGHT PARTY
16 януари, ARROdance   
Капитан на полета - John Creamer, New York / USA  

Ехото от season closing партито в края на септември 2007г. в Xtravaganzza във Варна все още отеква.
След като през лятото на същата година подлуди феновете си по целия свят с бомбастичния хит The Healing, който все още се радва на голям интерес и по партирадиото на България, Джон Криймър се завръща в морския град този петък, 16 януари, когато е поредният NightFlightParty-полет на Алфа радио в клуб ARROdance.

Като малък Джон си падал по класически рок и дори е участвал в garage-ska група като тромбонист.
До хаус музиката се докоснал когато посетил култовия денсклуб Sound Factory в Ню Йорк. Точно там Криймър разбрал, че тази музика е единственото нещо, което иска да прави.
Скоро се преместил от родната Филаделфия в Ню Йорк, работил отначало като А&R (Artists and Repertoire - отдел в звукозаписните компании за издирване и развитие на нови таланти) за Еightball Records, по-късно и за Satellite Records, междувременно диджействал в различни клубове в Голямата ябълка, успял и да издаде няколко acid jazz парчета под името Butter Foundation.
Ремиксаторските му умения не остават незабелязани и Криймър започва процъфтяваща кариера като диджей. Той свири в най-уважаваните клубове в света, включително Крийм, Ренесанс и Бедрок в Обединеното Кралство; Пача в Португалия, Сода в Атина и Зоук в Сингапур. В Съединените Щати има изпълнения в Спъндей в Сан Франциско, Лос Анджелис и Лас Вегас; Аксис в Бостън и почти на навсякъде в Ню Йорк сити.
На 16 януари, петък Джон Криймър са завръща във Варна, за да застане начело на редовния нощен полет NIGHT FLIGHT PARTY на Алфа радио в клуб ARROdance във Варна.  
Явете се на check-in час по-рано!

За резервации: 0885 800 276 след 19:00  
www.nightflightparty.com
www.arrodance.com
www.alpharadio.bg

 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »