Онлайн Радио
Неделя, Април 14, 2024 | Мрежа: 38819 потребителя
 

Нов мениджърски екип в EMMIS България

Две новости относно мениджърския екип на Emmil България
1. Emmis International назначи Елена Кискинова за Управляващ Директор на EMMIS България

Днес, 6 януари 2009 г. Emmis International назначи г-жа Елена Кискинова за Управляващ Директор на EMMIS за България. Тя ще отговаря за всички операции на Радио FM+, Радио Fresh! и Радио STAR FM. Решението влиза в сила незабавно.

Г-жа Кискинова коментира: „Консолидацията на трите радио-марки под една обща управленска структура ще направи компанията по-гъвкава за нуждите на рекламодателите и ще обслужва по-добре специфичните аудитории. Радио FM+, Радио Fresh! и най-новата ни радиостанция STAR FM имат различни таргет групи, музикални стилове и вкусове на аудиторията. Чрез обединаване на силите на отделните марки под един покрив и управленска философия можем да поддържаме всяка марка по един по-успешен и ефективен начин”.

Г-жа Барбара Брил, Старши Вице-Президент на Emmis International отбеляза: „Елена се е доказала през годините като почтен човек, който се стреми към съвършенство във всичко, което прави. Доволни сме от факта, че тя ще управлява нашата българска група от радостанции и имаме пълно доверие в нейните способности да постигне целите, които сме набелязали”.

Г-жа Кискинова започва своята кариера през 1995г., а от Февруари 2007г. до момента е Изпълнителен Директор на Радио FM+.

------------

2. Общ Търговски Директор на Emmis България

Днес, 7 януари 2009г. г-жа Елена Кискинова, Управляващ Директор на Emmis България назначи г-н Христо Вълчев за Търговски Директор на Радио FM+, Радио Fresh! и Радио STAR FM. Той ще отговаря за продажбите на радиостанциите на Emmis в България. Решението влиза в сила незабавно.

Веднага след назначението си, Г-н Вълчев коментира: “Поемам с голяма отговорност длъжността Търговски Директор на трите радиостанции от групата на Emmis. Имам привилегията да работя с най-професионалния търговски екип в България и се надявам заедно с него да направим Радио FM+, Радио Fresh! и Радио Star FM още по-желани за нашите рекламодатели и партньори. Новата икономическа ситуация ще ни даде възможността да докажем, че във време на трудности успяват най-добре подготвените и компаниите, успели да изградят силен и единен екип.”  

Г-жа Елена Кискинова, Управляващ Директор на Emmis България отбеляза: „Христо е доказан професионалист. Имам пълно доверие в неговите способности да постигне целите, които сме набелязали. Радио FM+, Радио Fresh! и Радио STAR FM имат различни таргет групи и музикални стилове. Консолидирането на трите марки под една обща търговска структура ще даде възможност за едно още по-добро и успешно обслужване на нашите клиенти и рекламодатели.”

 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »