Онлайн Радио
Понеделник, Март 19, 2018 | Мрежа: 2780 потребителя
 

ПЛОВДИВЧАНИН и ВАРНЕНКА СПЕЧЕЛИХА БИЛЕТ ЗА NRJ MUSIC AWARDS 2009

Първият работен ден след голямата коледна почивка донесе много радост на двама от участвалите в  промоцията „Спечели билет за NRJ Music Awards”.
Първият работен ден след голямата коледна почивка донесе много радост на двама от участвалите в  промоцията „Спечели билет за NRJ Music Awards”. 5 януари беше щастлив ден за Димитър Капов от Пловдив и Мая Асенова от Варна, които ще имат шанса да гледат на живо 10-тата церемония по раздаването на наградите на радио ENERGY, на 17 Януари в Кан. Те ще имат възможност да видят отблизо едни от най-популярните изпълнители, които тази година ще вземат участие на NRJ Music Awards. Enrique Iglesias, Akon, Duffy, Pussycat Dolls и Katy Perry са само част от артистите, които ще изпеят на живо най-големите си хитове!

Благодарение на любимото си радио ENERGY, Димитър Капов и Мая Асенова ще могат да видят едно уникално и неповторимо музикално шоу, равностойно на американските Грами – NRJ Music Awards! Това е най-грандиозното събитие, за чиито призове са гласували над 5 млн. слушатели на най-популярните радиостанции - NRJ.

 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »