Онлайн Радио
Сряда, Април 17, 2024 | Мрежа: 38819 потребителя
 

Клуб Джаз ФМ честити празниците на своите приятели с мелодия на Кристиян Александров

Композиция от новия албум "Аkoustika" на българския музикант Кристиян Александров е коледният и новогодишен подарък за членовете на Клуб Джаз ФМ.
Композиция от новия албум "Аkoustika" на българския музикант Кристиян Александров е коледният и новогодишен подарък за членовете на Клуб Джаз ФМ. Почитателите на стилната музика ще получат на електронната си поща изпълнението и специален аудиопоздрав от неговия автор. "Bulgarian Pulse" е прекрасна джаз композиция вдъхновена от българската народна музика и съдържаща фолклорни мотиви. Изпълнениеот е част от новия проект на Кристиян Александров "Akoustika", инспириран от съвместната му работа с легендарния тромпетист Ренди Брекър. От 13 г. бившият барабанист на "Акага" живее и работи в Канада, като през тази година спечели отличието Canadian Smooth Jazz Award за кийбордист на годината. Сред другите носители на наградата за 2008 г. са Даяна Крол, Майкъл Бубле, Ренди Крофърд, Питър Уайт...

Това е поредният подарък, който Джаз ФМ радио прави на членовете на най-голямата джаз общност у нас. През годината те получиха и новите сингли на Мирослава Кацарова и Петър Салчев. Членовете на Клуб Джаз ФМ ползват преференциални цени на билетите за концертите от фестивала "София джаз пик", ако ги закупят от касата на "Cantus Firmus" в зала "България.

 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »