Онлайн Радио
Понеделник, Април 15, 2024 | Мрежа: 38819 потребителя
 

Тома от Мюзик Айдъл се включи във фотоконкурса “Виж света в черно и бяло”

Днес – 17.12.2008 – музикалният идол на България – Тома реши да се включи във фотоконкурса на Opel Corsa Black & White и радио N-JOY – “Виж света в черно и бяло”, защото харесва идеята за внушението на черно-бялата фотография, а може би повече от идеята харесва елегантното лимитирано издание Black & White на Opel Corsa, както и чаровната му пасажерка - водещата Деси в ролята на съвременната Снежанка
Днес – 17.12.2008 – музикалният идол на България – Тома реши да се включи във фотоконкурса на Opel Corsa Black & White и радио N-JOY – “Виж света в черно и бяло”, защото харесва идеята за внушението на черно-бялата фотография, а може би повече от идеята харесва елегантното лимитирано издание Black & White на Opel Corsa, както и чаровната му пасажерка - водещата Деси в ролята на съвременната Снежанка.
„Харесвам много черно- бялата фотография, както и графиката в изкуството. Деси в ролята Снежанка е много добър партньор за снимки и има много хубави черни очи”, каза Тома по време на снимките днес.

Фотоконкурсът “Виж света в черно и бяло” стартира на 10 декември и се радва на  интензивен интерес от страна на фотолюбителите. Всеки ден те изпращат своите черно-бели снимки или фотоколажи  на емейл адрес: show@njoybg.com и гласуват за снимката фаворит на деня. В 17 часа се обявява, коя от фотографиите е събрала най-много слушателски гласове, като се излъчва за “Снимка на деня”. Всяка “Снимка на деня” участва за Големия финал – 23 декември, когато ще се раздадат три награди: І-ва награда: фотоапарат; ІІ награда – уикенд за двама в зимен курорт, заедно с черно-бялата красавица Opel Corsa Black & White; ІІІ-та награда – вечеря за двама в рибен ресторант.

Всеки ден желаещите да участват във фотоконкурса са информирани от ефира на радио N-JOY, къде се намира Снежанката Деси и черно-бялата Corsa на разположение за снимки. Фотоконкурсът е отворен за всички. Дори и тези, които не разполагат с необходимата техника, но са успели да хванат неповторими моменти с Opel Corsa Black & White и съвременната Снежанка Деси – техните снимки се преработват в черно-бял ракурс. Правилата за участие, както и всички изпратени до момента снимки и фотоколажи, можете да видите на сайта на радио N-JOY: www.njoybg.com

Така, че слушайте радио N-JOY, снимайте Opel Corsa Black & White и нейната специална пасажерка-съвременната Снежанка и се забавлявате, за да спечелите!

Черно-белият фотоконкурс на Opel Corsa Black & White и радио N-JOY е вдъхновен от лимитираната серия Black & White на модела Corsa и магията на черно-бялата фотография.

Corsa Black & White – автомобил, създаден от младежи за младежи

Corsa Black & White привлича погледа с вълнуваща сила, на която трудно могат да устоят младите по възраст или по душа почитатели на малкия Opel. Специалното издание на Corsa дължи магнетичното си въздействие върху младежката публика на екип, включващ 120 млади служители на Opel от заводите в Рюселсхайм, Бохум, Айзенах и Кайзерслаутерн. Разработката е посветена на юбилея на модела, свързан с произвеждането на десетмилионната  Corsа. Тиражът на Black & White е ограничен на 1000 екземпляра.

Каросерията, вратите, предният и задният капак на лимитираното издание Corsa Black & White са решени в бял цвят “Казабланка”, като влизат в драматичен контраст със силно полирания черен покрив. За неповторимия облик на Corsa Black & White допринасят, освен бялата каросерия и черния покрив, издържаните в черно-бяло странични огледала, черната лайсна на радиаторната решетка и черните алуминиеви 17-цолови джанти с по пет двойни спици. Освен това младите творци са украсили “своята” Corsa със спойлери отпред и на покрива, силно потъмнени задни стъкла, тонирани задни светлини, специални прагове и хромирана ауспухова тръба. Черно-бялата тема е развита и в оформлението на интериора. Седалките са с антрацитно черни тапицерии от плат и морокана, централната конзола е покрита с черен пиано лак, а гривните около вентилационните дюзи са бели. Opel предлага Corsa Black & White изключително във версия с три врати.

Специалният модел се предлага с бензинови двигатели 1.2 и 1.4 TWINPORT ECOTEC (59 кВт/80 к. с. и 66 кВт/90 к. с.), както и с дизеловия 1.3 CDTI (66 кВт/90 к. с.), снабден серийно с филтър за твърди частици. Серийни при Corsa Black & White са спортното окачване, светлините за мъгла, електрорегулируемите странични огледала с подгряване, предните електрически регулируеми прозорци и много други.

 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »